Athena Gökhan Karagümrük'e taşındı

Ünlü isimler yatırımlarını daha fazla kazanç getirmesi için lüks ve pahalı semtlere yaparken, Gökhan, maneviyat için elini cebine attı.

Athena Gökhan Karagümrük'e taşındı
Athena Gökhan Karagümrük'e taşındı
GİRİŞ 16.11.2014 13:23 GÜNCELLEME 17.11.2014 10:09
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Athena grubununun solisti Gökhan Özoğuz'un, bağlı bulunduğu Cerrahi tarikatına daha yakın olabilmek için Karagümrük'teki tarihi bir binayı satın alıp, baştan aşağı restore ettirdi.

Milliyet'in haberine göre, 7 yaşından beri namaz kıldığını açıklayan, abdest alırken çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada olay olan ‘O Ses Türkiye’ yarışmasının sempatik jüri üyesi Gökhan Özoğuz, maneviyatı için Karagümrüklü oldu.

Bağlı bulunduğu Nurettin Cerrahi Tekkesi’nin hemen arka tarafındaki binayı harabe haldeyken aldığı öğrenilen şarkıcının, üç katlı yapıyı bir yıldır restorasyon yaptırdığı öğrenildi.

BAŞTAN AŞAĞI YENİLEDİ
Özoğuz, daha önce metruk halde bulunan ve içinde tinercilerin yaşadığı, bahçesiyle birlikte yaklaşık 300 metrekarelik kullanım alanı olan tarihi binayı baştan aşağı yeniledi. Binayı aslına uygun olarak, baştan aşağıya yenileyip, lüks bir villa haline getiren şarkıcının, yüksek bahçe duvarları ördürdüğü bahçesine ayrıca çok sayıda ağaçlar diktirip, bir de otopark yaptırdığı öğrenildi.

Şarkıcının, 200 bin TL ödeyerek aldığı binayı yenilemek için yaklaşık 1 milyon TL masraf yaptığı ve Nurettin Cerrahi Tekkesi’nde yapılan zikir ve sohbetlerden sonra buradaki evinde konakladığı iddia edildi.

YORUMLAR 27
  • tolga 9 yıl önce Şikayet Et
    gökhan kardeş Allah Razı Olsun. istikametin resulallah ın yolu olsun. yaptığın işi araç olarak görüp hakikati kaçırmadığın için tebrikler. ömür geçiyor, şarkı, türkü ve hoplayıp zıplama ile ahirette yer kapılmıyor.
    Cevapla
  • herkesin maneviyatı kendini ilgilendirir 9 yıl önce Şikayet Et
    dövmelerini sildirmesi lazım hiç yakışmıyor
    Cevapla
  • 12345 9 yıl önce Şikayet Et
    Tinercilere ne oldu?
    Cevapla
  • osmaniye 9 yıl önce Şikayet Et
    7 yaşından beri namaz kılıyorsa bu zat son Osmanlıdır. Zira Osmanlıda 7 yaşında namaz 9 yaşında oruç tutmaya başlanır 13 yaşında yetişkin muamelesi görürdü çocuklar. Şimdikinin çocukları sakallı çocuk. 18 yaşında sakalı çıkmış adama hala çocuk diyor çocuk muamelesi yapıyoruz. Allah ibadetini kabul etsin.
    Cevapla
  • Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Sigaraya ulemanin kahir ekseriyeti haram diyor, En basiti kul hakki, israf, bedene zarar ..vs
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber