Darbe girişiminden sonra ilk kez konuştu!

Sosyal medyadan, darbe girişimine tepkisiz kaldığı gerekçe gösterilerek eleştirilen Cem Yılmaz, sessizliğini bozdu.

Darbe girişiminden sonra ilk kez konuştu!
Darbe girişiminden sonra ilk kez konuştu!
GİRİŞ 28.07.2016 15:13 GÜNCELLEME 28.07.2016 15:17
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Sosyal medya hesabından, darbe girişimine karşı tepkisiz kaldığı için eleştirilen Cem Yılmaz, Twitter hesabından açıklama yaptı.

TWITTER HESABINDAN PAYLAŞTI

Cem Yılmaz, darbe girişimi sonrası sosyal medya hesabından herhangi bir paylaşımda bulunmamıştı. Bu tercihi yüzünden eleştirilen hatta yurt dışına çıktığı şeklinde haberler yapılan başarılı komedyen Cem Yılmaz, sessizliğini bozdu. Sosyal medya hesabından hakkında yapılmış haberlerin kupürlerini paylaşan Yılmaz, bu yorumların haksız olduğunu söyleyerek, 'Vatan sevgim ortada, hedef gösterme yakışmıyor' dedi.

YORUMLAR 32
  • lacem 7 yıl önce Şikayet Et
    evet bu sefer cidden gülünecek halin var... hiç öyle kendini aklamaya çalışma... işinize geldiği zaman saniye geçirmezsiniz tweet atmakta...! Bu vb. insanları seyredene, değer verip gidene de saygım yok artık.
    Cevapla
  • Reis 7 yıl önce Şikayet Et
    Hainliğin son noktası bu adam.
    Cevapla
  • sikilaçi 7 yıl önce Şikayet Et
    Normal gari....
    Cevapla
  • Ruhi 7 yıl önce Şikayet Et
    Bırak şimdi Cem! Bu acılı günlerde kimse seni magazin yapıyor ya da gündem yapıyor diye ağıza almaz. Çıkıp bir cümle yazmakla da kimse bir yakıştırma yapmaz. Hedef gösterilmek istemeyen çıkar bir tek cümle ile halkın yanında olduğunu ifade eder. Bir ünlü olarak senin 'geçmiş olsun' demek zorunluluğun vardır. Ben çıkıp bir twit atsam kimse beni iplemez ama sen bir ünlüsün kardeşim. Sen 'A' yazsan binlerce beğeni ya da görüntüleme olur. O yüzden hikaye yapma.
    Cevapla
  • Emn 7 yıl önce Şikayet Et
    Toplumu bu kadar yaralayan, bir varoluş mücadelesi verilen bir zamanda sessiz kalamazsın.Gezide en önde gezenlerin hiç biri yok.demokrasiden dem vuran hainler.Bu sahtekârlarında vatanını sokağa çıkanlar korudu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!