Esra Erol'un evlilik programı yayından kalkıyor mu? Açıklama geldi...

ATV ekranlarında yayınlanan ve kamuoyunda büyük tepkilere neden olan Esra Erol'un evlilik programı önümüzdeki sezon yayınlanacak mı? Erol'un ekibi son noktayı koydu.

Esra Erol'un evlilik programı yayından kalkıyor mu? Açıklama geldi...
Esra Erol'un evlilik programı yayından kalkıyor mu? Açıklama geldi...
GİRİŞ 16.08.2017 15:21 GÜNCELLEME 16.08.2017 15:21

Evlilik programlarının kaldırılıp kaldırılmayacağı yılan hikayesine dönerken Esra Erol'un ekibi, Instagram'dan programın devam edeceğini ve yakında başlayacaklarını duyurdu.

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunduğu izdivaç programının devam kararı aldığını yeni sezonda kaldığı yerden devam edeceği duyuruldu.
 
PROGRAM KALDIRILMIYOR

Esra Erol'un ekibi Instagram hesaplarından video paylaşarak İzdivaç programının yakında başlayacağını duyurdu. Böylece, evlilik programının kaldırılmayacağı da anlaşıldı.

Esra Erol Kimdir? Esra Erol Nereli? Kaç Yaşında?

Babası polis olan Esra Erol ilkokul, ortaokul ve lise öğrenimini babasının görevi dolayısıyla Kütahya’da tamamlamıştır. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır. 5 kız kardeşin ortancası olarak 12 Mayıs 1982 yılında dünyaya gelen Esra Erol, Televizyon program sunucusu olarak kariyerini devam ettirmektedir. İstanbul Eyüp doğumlu olan Esra Erol aslen anne tarafından Sinop Ayancık’lı baba tarafından Göçmen’dir. İş Adamı Ali Özbir ile evlidir. Yeni yayın döneminde Esra Erol’la İzdivaç programını Atv ekranlarında sürdürmektedir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi