Kuzey Kore lideri için yeni iddia

Kim Jong Un’un, geçtiğimiz Mayıs ayında ziyaret ettiği kaplumbağa üretim çiftliğinin müdürünü infaz ettirdiği iddia edildi.

Kuzey Kore lideri için yeni iddia
Kuzey Kore lideri için yeni iddia
GİRİŞ 08.07.2015 01:39 GÜNCELLEME 08.07.2015 05:57
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

United Press International haber sitesinin Güney Kore merkezli Daily NK gazetesine dayandırdığı habere göre; bir kaynak, Kim Jong Un’un, kaplumbağalara yeterli yiyecek ve su verilmediği için çiftliğin müdürünün silahla infaz edilmesini emrettiğini öne sürdü.

Taedonggang Kaplumbağa Çiftliği’ne 19 Mayıs’taki ziyaretinde Kim Jong Un, çiftliğin işletmesinde gördüğü eksikleri eleştirmişti. Kuzey Kore lideri, iki buçuk yıllık projenin başarıyla hayata geçmemiş olmasını “beceriksizlik tezahürü”, “demode düşünce şekli” ve “sorumsuz çalışma örneği” olarak değerlendirmişti.

Kuzey Kore mutfağında tadı kadar besin değeri açısından da tercih edilen kaplumbağalar, genellikle çorba içinde servis ediliyor.  

YORUMLAR 15
  • tuncay 8 yıl önce Şikayet Et
    bu dünya hiçbir zalime kalmamış.. biraz daha dünya kaprisleri ve ihtişamıyla yaşar.. öldükten sonra asıl eğlence:( kendisi için başlar!.. vah bu hükümdarlara..
    Cevapla
  • xyz 8 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör görmeyenlere ithaf olunur...
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Mübarek ramazan günü dua edelim de Dünya'daki istisnasız tüm ülkeler başlarındaki yezid'lerden firavun'lardan diktatörlerden kurtulsun. Amin
    Cevapla
  • bahadır yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    acaba kaç kaplumbağa için bir insanı infaz etti.stalin'in meşhur bir sözü vardır.bir kişinin ölümü trajedi,bin kişinin ölümü istatistiktir diye.bu da o modellerden.hep merak etmişimdir bizim koministlerimiz bu kaplumbağa perver hakkında ne düşünürler acaba.
    Cevapla
  • kim gelsin 8 yıl önce Şikayet Et
    bizdede yetersiz beslenen insanlar var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada