Tanyeli tavır koydu: Katillere oynamam!

Ünlü oryantal Tanyeli yılbaşında Irak'taki Amerikan askerlerini eğlendirmesi için önerilen 50 bin doları vicdanı el vermediği için reddettiğini açıkladı ve '1 Milyon Dolar önerseler katilleri eğlendirmem' dedi.

Tanyeli tavır koydu: Katillere oynamam!
Tanyeli tavır koydu: Katillere oynamam!
GİRİŞ 18.10.2006 10:12 GÜNCELLEME 18.10.2006 10:12

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; Irak'ta bulunan Amerikalı askerlere her yılbaşında özel bir eğlence düzenlenir ve bu geceye dört bir yandan ünlü sanatçılar katılır. Bu yılın asker eğlencesine oryantal Tanyeli de davet edildi.


Üstelik ünlü dansçıya Irak'taki Amerikalı askerlere 1 gece gösteri sunması için 50 bin dolar (yaklaşık 75 bin YTL) teklif edildi. Yurtdışında da tanınan Tanyeli, gelen teklifi elinin tersiyle itti.


Ünlü oryantal, 'Ben yaptığım işleri hep doğru bir amaç uğruna yaptım. Sonuçları da ismimin Türkiye'de ve dünyada tanınmasına neden oldu. İşimde profesyonelim ama gelen bu teklifte vicdanım ön plana çıktı. Amerika, anlamsızca ve gereksizce masum çocukları, kadınları katletti. Zulüm ve katliam yapan Amerikan ordusu değil 50 bin dolar 1 milyon dolar verse bile vicdanım bu teklifi reddederdi. Onları eğlendirmek bana gelmez' diyerek Amerikan askerlerine tepkisini dile getirdi.


(Bugün)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü