Detaylarıyla Özlem Ada Şahin kimdir? Berkay'ın eşi hakkında her şey...

Özlem Ada Şahin hakkındaki kişisel bilgiler meydana gelen en son gelişmelerle birlikte büyük bir merak konusu haline geldi. Peki, gündemin konuşulan isimlerinden Özlem Ada Şahin kimdir? Berkay'ın eşi ve Arda Turan vakasında adı geçen Özlem Ada Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, hayatı ve hakkında bilinmeyenler!

Detaylarıyla Özlem Ada Şahin kimdir? Berkay'ın eşi hakkında her şey...
Detaylarıyla Özlem Ada Şahin kimdir? Berkay'ın eşi hakkında her şey...
GİRİŞ 18.10.2018 13:24 GÜNCELLEME 18.10.2018 13:24
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Özlem Ada Şahin, son dönemlerde hakkındaki gelişmelerle birlikte magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaktadır. Peki, televizyon ekranlarındaki Muhteşem Yüzyıl isimli dizi projesinde ilk defa kamera karşısına geçen ünlü şarkıcı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin kimdir? Arda Turan ve Berkay arasında yaşanan sürtüşmede adı geçen Özlem Ada Şahin aslen nereli ve kaç yaşındadır? İşte, eşi Berkay ve futbolcu Arda Turan'a ilişkin peş peşe gerçekleştirdiği açıklamalarının arkasından merak edilen ve yoğun bir şekilde sorgulamaya alınan Özlem Ada Şahin'in hayatı ve hakkında bilinmeyenler...

Berkay'ın sağlık durumu kesinlik kazandı! Arda Turan olayı sonrası...

Arda Turan'ın hamile eşi Aslıhan Doğan kimdir? Hakkında bilinmeyenler!

 

ÖZLEM ADA ŞAHİN KİMDİR? ASLEN NERELİ VE KAÇ YAŞINDADIR?

Ünlü sanatçı Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin, 29 Ekim 1991 tarihinde Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Arda Turan ve Berkay arasında meydana gelen tartışmada ismi geçen Özlem Ada Şahin'in baba tarafı Yugoslavya, anne tarafı ise Boşnak kökenlidir. Üniversite eğitimini ise Yeditepe Üniversitesi'nin İletişim Fakültesi'nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden tamamlayarak mezun olmuştur. İleri düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip Özlem Ada Şahin, diğer taraftan İspanyolca dil bilgisi eğitimi de görmektedir. Henüz küçük yaşlarında iken bale alanında eğitim görerek model olmaya karar veren Özlem Ada Şahin, pek çok markanın düzenlediği defilelerde podyuma çıkarak kendisini göstermiştir. Tüm bunların yanı sıra 2011 tarihi itibariyle ilk kez kamera karşısına geçerek oyuncu kadrosunda Meryem Uzerli, Halit Ergenç ve Nebahat Çehre'nin yer aldığı Muhteşem Yüzyıl isimli dizi projesinde izleyicisiyle buluşmuştur. Öte yandan Özlem Ada Şahin, 2016 tarihinde de ünlü sanatçı Berkay'la sonsuz birlikteliğe imza atmıştır. Berkay'la Özlem Ada Şahin'in Arya adında bir kız çocuğu bulunmaktadır.

özlem ada şahin

YORUMLAR 5
  • Vatansever 5 yıl önce Şikayet Et
    Arda denilen tip milli formayi nasil veriyorlar anlamis degillim hak edene verilsin.Milli formayi bensemis ve inanan kisilere verilsin bu ne lan.Sahsen milli takimda kimler oynuyor ismini bile bilmiyorum.onceden Bulent korkmaz vardi Yildiray Basturk vardi Nihat kahveci vardi.Simdikileri diskotekler de barlarda surtuyor.Ondan sonra milli formayi veriyorlar.Ben olsam milli takiminin paf takimina bile almam bunlari her taraflari oynuyor bunlarin .Milli formayi tasiyan kisi 80 milyona ornek parmakla gosterilen kisi olmali.Milli takimin maclarini da bile kanali degistiriyorum.Cunku ruhsuz lar.
    Cevapla
  • Filiz 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun ne guzel parmak basmissiniz
    Cevapla
  • ..... 5 yıl önce Şikayet Et
    buna milli forma filen veren yok milli takımı takip ediniz senin dediğin çok önceleri kapsıyor
    Cevapla
  • Aynen 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen çok doğru
    Cevapla
  • alperen 5 yıl önce Şikayet Et
    katılıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti teşkilatı İstanbul’da milyonlarca seçmene nasıl dokunabiliyor?
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...