Rüyada boşandığını görmek ne anlama gelir? Rüyada eşlerin ayrılmasının yorumu

Rüyada boşanmanın tabiri pek hayırlı değildir. Rüyada boşandığını gören evli bir kimse ise eşi ile tartışmaya gireceği ve evliliğinde çatışmalar yaşayacak demektir. Öte yandan kişiyi sorumluluklarını unutmaması için bir uyarıdır. İşte, rüyada boşandığını görmenin tabiri...

Rüyada boşandığını görmek ne anlama gelir? Rüyada eşlerin ayrılmasının yorumu
Rüyada boşandığını görmek ne anlama gelir? Rüyada eşlerin ayrılmasının yorumu
GİRİŞ 11.11.2020 09:40 GÜNCELLEME 25.02.2021 16:05

Rüyada boşandığını görmek; rüya sahibi için sıkıntılı günlerin habercisidir. Rüyada boşanmak, eşinden ayrılmak ikili ilişkilerde yaşanacak çatırdamalar, ayrılıklar anlamına gelir. Rüyasında boşandığını gören kimsenin aklı karışacak ve fırtınalı günler geçirecektir. Ayrıca rüyasında boşandığını gören kimse bir erkekse rüyanın yorumu başkalaşır. Kişi için hayırlı şeylere erişmeye ve sürpriz gelişmelere işaret eder. Rüyasında boşandığını gören erkek için beklenmedik iş teklifleri kapıdadır. Peki, rüyada boşandığını görmek ne anlama gelir? İşte, rüyada boşanmanın tabiri ve yorumu...

Rüyada boşandığını görmek; boşanmak gerçek hayatta ne kadar sıkıntılı bir süreçse rüyada görüldüğü hali ile de sıkıntıların işaretidir. Rüyasında boşandığını gören kimse hem ikili ilişkilerinde hem de maddi durumunda zor günler yaşayacaktır. 

Başka bir tabire göre,  rüyayı gören kişinin uzun süredir hep aynı yerde ve aynı işte çalışmak sebebi ile yaşamış olduğu sıkıntıya ve bu sıkıntı sonucunda yeni bir ortam ve yeni bir iş aramaya koyulacağına tabir edilir

Rüyada evli birinin boşandığını görmesi; rüya sahibinin evliliğinde bazı problemler yaşayacağına ve evliliğinin zor duruma düşmesine, eşi ile aralarındaki bağın kopma noktasına gelmesine yorulur. 

Rüyada bekar birinin boşandığını görmesi; Bekâr kimseler için ise sıkıntılı bir evlilik kuracaklarına tabir olunur. Rüyayı gören kişinin kafasının oldukça karışacağına ve bazı sıkıntıları peş peşe yaşayacağına fakat bu durumlar yaşanırken de bazı kararları da alması gerekeceğine işaret eder.

Rüyada boşanmak ve tekrar evlenmek; işinde hatalar yaptığına ve sorunlarına çözüm üretmek için harekete geçmeye ve başarılı olmaya, eski huzurlu ve mutlu günlerine yeniden döneceğine delalet eder. Rüyayı yaşlı birisi görmüşse kişinin evladına gereken eğitimi veremeyeceğine yahut yaşadığı çevreden olumsuz etkileneceğine ve evladının yanlış işlere bulaşacağına, zengin olmaya ve hayallere kavuşmaya alamet olur. Nablusiye göre ise yönetici yahut amir ise bu makamı kaybedeceğine, stresten uzak sorunsuz bir hayat sürmeye delalet eder.

rüyada boşanmak

Rüyada boşanmak istemek; rüya sahibinin yaşadığı para sıkıntısından kurtulacağına yorulsa da başka bir tabire göre ise tam tersine işlerin bozulacağına, geçim derdine düşüleceğine ve para sıkıntısının ciddi boyutlara varacağına işaret eder. 

Rüyada birine boşandığını söylemek; yine iş hayatına yorulan bu rüyanın anlamı, kişinin hayatında yaşadığı zorluklara yenisinin ekleneceği, işleri düzeltmek isteyen kişinin çabalarının elinde kalacağıdır. 

Rüyada eşinden ayrılmak; Rüyada kişinin istemeyerek ve üzülerek ayrılması sıkıntıya, omuzlarından yük kalkmış gibi sevinerek ayrılması ise mutlu olmasına delalet eder. Başka bir tabire göre, zengin olacağına ya da iş konusunda farklılık yapacağına delalet edebilir. Rüyada Ayrılmak eşini boşamak ile aynı şekilde tabir edilmektedir, rüyada eşinden ayrılmak sevdiği birinden ayrılmak veya sevgiliden ayrılmak ile yorumu aynı biçimde yapılmaktadır.

Rüyada aldatıldığını görmek; Rüyada aldatıldığını gören kişi için, kendisine nurlar yağacağı ve Allah’ın kudretinin üzerinde olacağı şeklinde tabir edilir. Bu kişi her zaman Allah’ın yardımı ile mükâfatlandırılacak demektir. Rüyada eşini aldatmak ise rüyayı gören gören kişinin tabir yerindeyse Allah’ın lanetine ve gazabına uğrayacak, demektir. Rüya sahibi büyük bir günaha ortak olacak ya da hak yolunu terk edecek demektir.

rüyada boşandığını görmek

DİYANET RÜYA TABİRİNE GÖRE...

Ebu Saîd el-Vaiz'in tabirine göre: Bir kimsenin rüyasında hanımını boşadığını görmesi; o kimsenin zengin olacağına, bir başka yoruma göre de: O kimsenin çalıştığı işy erinden ayrılacağına ve bir başka yoruma göre de: Böyle bir rüya gören kimsenin; eğer memur ise görevine son verileceğine yorumlanır.Bir kimsenin rüyasında hanımını kesin olarak boşadığını görmesi; yine yukarıdaki tabirin benzeri bir tabire göre halen çalışmakta olduğu işini bırakacağına ve o işte bir daha çalışmak istemeyeceğine delalet eder.Bir kimsenin rüyasında hanımını boşadığını ve boşadıktan sonra da onu kıskandığını görmesi; tekrar onu geri almak için o hanıma yalvaracağına delildir. Çünkü bir kısım rüya tabircilerine göre: Boşadıktan sonra kıskanmak, onu tekrar geri almak demektir.

İbn-i Sîrîn'in tabirine göre: Rüyanızda hanımınızı boşadığınızı görmeniz; şeref ve itibarınızı kaybedeceğinize, eğer rüya sahibinin bir başka hanımı varsa; o kimsenin malının eksileceğine, evli olmayan bir kimsenin rüyasında hanımını boşadığını görmesi; o kimsenin ecelinin yaklaştığına ve dolayısıyla öleceğine işaretle tabir edilir.

Kirmânî'nin yorumuna göre: Rüyanızda hanımınızı boşadığınızı görmeniz; zengin olacağınıza, eğer iş ortağınız varsa ondan ayrılacağınıza, halen yapmakta olduğunuz işinizi bırakacağınıza, eğer tüccardan iseniz; ticâret işini bırakacağınıza, malınızın elinizden çıkacağına veya istemediğiniz bir şeyin olacağına yorumlanır.Rüyasında hanımını boşadığını gören kimsenin; en samimi dostunu azarlayacağına veya onu suçlayacağına, rüyasında hanımını boşadığını gören kimse; eğer dindar birisi ise; dünya işlerinden elini eteğini çekeceğine ve âhiret işlerine daha fazla önem vereceğine delalet eder.

İbn-i Kesîr'in tabirine göre: Rüyasında eşinden boşandığını gören kimsenin; eğer erkek ise halen yapmakta olduğu işinde başarısız olacağına, eğer kadın ise ve aynı zamanda bekâr ise evleneceğine yorumlanır.

İmam-ı Nablusî'nin tabirine göre: Rüyada boşama veya boşanma görülmesi; eşler arasındaki bağın daha da kuvvetleneceğine yorumlanır. Evli olmayan bir kimsenin rüyasında eşini boşadığını görmesi; o kimsenin bir kıza âşık olacağına, genç bir kızın rüyasında eşinden boşandığını görmesi; o genç kızın evleneceğine işaretle yorumlanır.

Bazı tabircilere göre: Rüyada boşanma görülmesi genel mânâda iyiye yorumlanmaz. Evli bir kimsenin rüyasında eşinden boşandığını görmesi; eğer gerçekten evli değilse o kimsenin tanıştığı kimseden ayrılacağına ve eğer evli ise; eşinden boşanacağına delaletle yorumlanır.Bir başka tabire göre: Bir erkeğin rüyasında hanımını boşadığını görmesi; öyle pek hayra yorumlanmaz. Böyle bir rüyanın görülmesi; geçim darlığı veya gerçekten boşanma olayının gerçekleşeceği ya da eşlerden birisinin vefat edeceği şeklinde tabir edilir. Böyle bir rüyayı eğer kadın görürse; eşiyle arasına bir başka erkeğin girmesiyle tartışmaların çıkmasına ve dolayısıyla keder ve üzüntülere sebep olmasına, rüya gören kadın eğer hasta ise, birbirlerine dargın ve kavgalı olarak yaşamlarını sürdüreceklerine yorumlanır.

rüyada boşanmak tabiri

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı