Sinemada sürpriz evlilik teklifi

Ankara Büyülü Fener Sineması ilginç bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Kız arkadaşına farklı bir evlilik teklifi hazırlayan genç, sinemayı kiraladı ve romantik planını uyguladı:

Sinemada sürpriz evlilik teklifi
Sinemada sürpriz evlilik teklifi
GİRİŞ 05.06.2008 12:59 GÜNCELLEME 05.06.2008 12:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

ÖZGÜR YURDAKADİM'in haberi

Filmin ortasında da beyaz perdede aniden kendi fotoğraflarını gören ve slayt gösterisinin bitiminde çıkan 'Benimle evlenir misin?' yazısı karşısında şoke olan genç kız, aldığı evlenme teklifine 'Evet' dedi.

Ankara Büyülü Fener Sineması ilginç bir evlenme teklifine ev sahipliği yaptı. Uzun süredir birlikte olduğu kız arkadaşına sürpriz bir evlenme teklifinde bulunmak isteyen Emre Mahir, bir sinema salonu kiralayarak bu anın ölümsüzleşmesi için kendi ve genç bayanın arkadaşlarına haber verdi.
Sinema salonuna izleyici gibi gelen çiftin arkadaşları, film başlamadan önce içeriye girerek ön hazırlıkları yaptı. Filmin başlamasının ardından sinema salonuna gelen Emre ve Gizem çifti, buldukları boş yere oturarak
filmi izlemeye başladı.

Durumdan habersiz olan Gizem ismindeki genç bayan, film izledikleri sırada aniden kendi fotoğraflarının bulunduğu slayt gösterisi ile karşılaştı. Beyaz perdede kendi ve erkek arkadaşının resimlerini gören genç bayan, bu durum karşısında şoke oldu.

Bir anda ne olduğunu anlamayan Gizem, slayt gösterilerinin bitiminin ardından beyaz perdede 'Benimle evlenir misin?' yazısıyla karşılaştı.

Erkek arkadaşının bu jestine karşılık gözyaşlarına boğulan genç bayan, aldığı evlenme teklifine 'Evet' yanıtını verdi.

Sinemayı dolduran seyircilerin alkışları arasında gözyaşlarıyla birbirlerine sarılan genç çift, çok mutlu olduklarını belirtti.

Kız arkadaşının her şeye layık olduğunu söyleyen Emre Mahir, sinema salonu içerisinde kız arkadaşına nişan yüzüğünü taktı.

Filmi izlemeye gelen çiftin arkadaşları ve sinema salonu çalışanları ise, bu ilginç evlenme teklifi karşısında gözyaşlarını tutamadı.


YORUMLAR 13
  • berkan yılmaz 15 yıl önce Şikayet Et
    :))). insanların tebessüm etmesini sağlayan,gülmesini sağlayan hersey güzeldir:) bunda da olduğu gibi.. emre&gizem tebrikler=)))
    Cevapla
  • yorumcu_01 15 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle arkadaşı tebrik ediyorum . bu da haber mi diyenler ;olsun böyle erkeklerde varmış demek ve gülümsemek için bir sebep olduğu için haber olsada olmasa da yayınldığı için editöre teşekkürler...
    Cevapla
  • EKREM KIZILKAN 15 yıl önce Şikayet Et
    Ne guzel,. Herkese Allh boyle sevmeyi ve sevilmeyi nasip etsin. Cok guzel bir sey erkek kizi cok mutlu etti bence. Tesekkurler AK Parti bu iktidar sayesinde insanlar daha mutlu artik Tesekkurler Basbakanim..
    Cevapla
  • Hun Türk 15 yıl önce Şikayet Et
    komik!. demek bu tür şeylerin haber değeri oluyomuş! alttarafı basit bir evlenme teklifi!!!!!!! dimi ama nevar bunda!
    Cevapla
  • Veysel Güven 15 yıl önce Şikayet Et
    inanmıyorum... Ne kadar salak erkekler var yaa. Allah akıl fikir versin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!