Ordu artık göç vermeyecek!

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yılmaz, "Büyükşehir olan illerin hepsi, göç veren değil, göç alan konumundadır. Dolayısıyla Ordu artık büyükşehirle birlikte göç vermeyecek" dedi.

Ordu artık göç vermeyecek!
Ordu artık göç vermeyecek!
GİRİŞ 10.02.2014 09:33 GÜNCELLEME 10.02.2014 09:33

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Perşembe günü geldiği Fatsa ilçesinde bugün de Geyikçeli Beldesi'ni ziyaret etti. Beldede esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz'a vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği görüldü.

ANLAYAN: ALNIMIZ AK BAŞIMIZ DİK

Belde meydanında ilk konuşmayı yapan Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 10 yılda yaptıkları hizmetler nedeniyle vatandaşların karşısına gönül rahatlığı ile çıkarak oy istediklerini söyledi. Anlayan konuşmasında, "Sizlerle beldelerimize, mahallelerimize, hizmet için yola çıktık. Sizlerin destekleriyle 10 yıldan bu yana Fatsa'ya ve Ordu'ya hizmet ediyoruz. 10 yılda yaptığımız hizmetlerle sizlerin karşısına gönül rahatlığı ile çıkabiliyoruz" dedi.

YILMAZ'DAN GÖVDE GÖSTERİSİ

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, beldelerdeki personellerin yerinde kalacağını söyledi. Yılmaz, "Geyikçeli ve diğer beldelerde bulunan personellerin tamamı burada kalacak. Takviye araçlar göndereceğiz. Beldelerde yaşayan vatandaşlarımız daha fazla hizmet alacak" diye konuştu.

HÜKÜMETİMİZİN YAPTIĞI EN BÜYÜK YATIRIM BÜYÜKŞEHİR

Geyikçeli Beldesi ziyareti sonrası Sudere Köyü yolu üzerinde vatandaşlarla bir süre sohbet eden AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, buradan Yukarıtepe Köyü'ne geçti. Yukarıtepe Köyü'nde vatandaşlara seslenen Yılmaz, "Ordu artık göç vermeyecek. Altyapı ve arazi sorunu çözüldükten sonra ilimize yatırımcılar gelecek. Bunun en iyi örneği Trabzon ve Samsun'dur. 10 yıl önce Trabzon Samsun'un iki katı büyüklüğündeydi. Bugün Samsun'un nüfusu 1.5 milyon oldu. Trabzon'un nüfusu ise 750 bine düştü. Dolayısıyla göç illere bağlı değil, bir sistem sorunudur. Ordu'da da göçü önleyecek tek sistem büyükşehirdir. Her zaman söylüyorum işte bu yüzden Başbakanımızın Ordu'ya yaptığı en büyük yatırım büyükşehirdir" diye sözlerini tamamladı. Yılmaz konuşmasının ardından Yukarıtepe Köyü'nde bulunan Maksutlu Camii'nin açılışını gerçekleştirdi. AK Parti Ordu Büyükiehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, geceyi Fatsa'da geçirecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak