Başkan Kocamaz, yüzücülerin sertifikalarını verdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 1.dönem yüzme kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.

Başkan Kocamaz, yüzücülerin sertifikalarını verdi
Başkan Kocamaz, yüzücülerin sertifikalarını verdi
GİRİŞ 18.07.2014 15:49 GÜNCELLEME 18.07.2014 15:49

Abdullah Biçer - Mehmet Miras'ın haberi

 23 Haziran’da başlayan 1. dönem yüzme kursuna katılan kursiyerler, sertifikalarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın elinden aldılar.

     Yaz etkinlikleri ve sosyal projeler kapsamında, okulların kapanması ile yüzme kurslarını başlattıklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “Bir ay önce başlayan ilk dönem kursuna katılan kursiyerlere sertifikalarını veriyoruz. Çocuklarımıza ve gençlerimize, hatta yüzme bilmeyen yetişkin  vatandaşlarımıza yönelik yüzme kurslarına kayıtlarımız devam ediyor.” dedi. Başkan Kocamaz, yüzme kursuna kayıtlarını yapacak çocukların 6 yaşından gün almaları gerektiğini belirterek, “Kurslarımız sadece küçük çocuklarımıza yönelik değil, büyük çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimiz de kurslarımızdan faydalanabilirler.” dedi.

     Başkan Kocamaz sertifika dağıtım töreninde yaptığı konuşmanın sonunda, “İkinci dönem yüzme kursları 21 Temmuz’da başlayacak ve günde 4 seans olup 4 hafta sürecektir. Üçüncü dönem yüzme kurslarımız da, engelli vatandaşlarımıza yönelik 25 Ağustos’ta başlayacak ve yine daha önceki kurslarımızda olduğu gibi 4 hafta sürecektir. Bu yıl hedefimiz en az 3 bin kişiye yüzme eğitimi vermek.” dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!