İlk başörtülü başkana, Bilal Erdoğan'dan destek

Türkiye’nin ilk başörtülü ilçe başkanı olan Suzan Dağlar Civan’a bir destek de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’dan geldi.

İlk başörtülü başkana, Bilal Erdoğan'dan destek
İlk başörtülü başkana, Bilal Erdoğan'dan destek
GİRİŞ 25.12.2014 16:21 GÜNCELLEME 25.12.2014 16:21
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Necmettin Bilal Erdoğan, 7 Aralık'ta yapılan Ak Parti Sultangazi İlçe Başkanlığı Kongresi'nde Türkiye’nin ilk başörtülü İlçe Başkanı seçilen Suzan Dağlar Civan'ı tebrik etti ve destek sözü verdi.

Ak Parti Genel Merkezi’nin İlçe Başkanları toplantısına katılmak için bugün Ankara’ya giden Ak Parti İlçe Başkanı Suzan Dağlar Civan, toplantı öncesi Bilal Erdoğan ile kahvaltıda buluştu.

Bilal Erdoğan ilçe başkanlığı görevinde Suzan Dağlar Civan’ı tebrik ederken, Türkiye’nin demokratikleşme sürecinde başörğütlü bir kadının ilçe başkanı olmasının önemli bir yapı taşı olduğunu ifade edip, tüm çalışmalarında Civan’a detsek sözü verdi.

En yakın zamanda Sultangazi ilçesine ziyarette bulunacağını belirten Erdoğan, Sultangazililere ve Ak Parti teşkilatlarına başarılar diledi.

Civan’ı daha önce tebrik eden isimler arasında Emine Erdoğan ve Sare Davutoğlu da vardı.

KAYNAK: EMİN YEŞİL-GLOBALGAZETESİ
YORUMLAR 8
  • Menfaat.. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir siyasetçinin oğlu neden bu kadar ön planda olur ki :) ABDULLAH GÜL'e helal olsun. hiçbir zaman ailesi ön planda olmadı. kimse oğlunu falan tanımaz bile. siyasetçi dediğin böyle olmalı . Abdulla Gül'e selam olsun
    Cevapla
  • GeceYarisi 9 yıl önce Şikayet Et
    Hala Osmanli geyigi yapiyor Osman Ozturk. Adamin imparatorlugu Avrupa'nin samar oglani olarak yikildi. Yok efendim ecdadimiz ! Hadi oradan ! Sizin gibilerin zihniyeti yuzunden ortadogu bugun kan golune dondu ! Ikinci Abdulhamid atamiz diyerek, yok efendim tapusu onun ustune diyerek Esad'i devirmeye kalktiniz ! kendiniz devrildiniz. ortadogu halklarindan ayari yediniz ! hadi gidin simdi kilin cuma namazinizi emevi camiinde :)))
    Cevapla
  • cahil 9 yıl önce Şikayet Et
    çok cahilsin ziyad... burada boş boş konuşacağına git biraz kitap oku kültürün artsın ..
    Cevapla
  • Tarık bin ziyad 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendini tanırsın, bizlerde osmanlıyı ve emeviyi tanırız. Bakın hala osmanlı ismi bile sizi rahatsız etmeye yetiyor. Osmanlı ölmedi, yakında gelip siz ve sizin gibilere de uğrayacak.
    Cevapla
  • b bb 9 yıl önce Şikayet Et
    ilk değil bizi ak parti ilçe başkanı da başörtülü bilal erdoğanı bizde desteğe bekliyoruz
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim için RECEP TAYYİP ERDOĞAN ne kadar önemli ve değerli ise BİLAL ERDOĞAN,da o kadar değerli ve kıymetlidir, Özellikle belirtmeliyim,ki BİLAL ERDOĞAN YENİ TÜRKİYE VE İSLAM ALEMİ için geleceğin en büyük liderlerinden biri olarak görüyorum hayırlara vesile olur inşallah !
    Cevapla
  • abidik gubidik 9 yıl önce Şikayet Et
    :) :) :) yukarıdaki yoruma ancak bu yapılır. yazmam da hata ama dayanamadım...
    Cevapla
  • Rabbim 9 yıl önce Şikayet Et
    birlikte haşreylesin ikinizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Acı bilanço paylaşıldı! Türkiye'den açıklama geldi
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi