Burak Özçivit'in paylaşımı sosyal medyayı salladı

Burak Özçivit Instagram hesabından 'Kara Sevda' dizisi ile ilgili duygusal bir mesaj paylaştı. Bu mesaj sosyal medyayı adeta salladı.

Burak Özçivit'in paylaşımı sosyal medyayı salladı
Burak Özçivit'in paylaşımı sosyal medyayı salladı
GİRİŞ 17.06.2016 12:37 GÜNCELLEME 17.06.2016 12:37
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Burak Özçivit 'Kara Sevda' dizisinin sezon finalini gözyaşları içerisinde bitirdi. Ünlü oyuncu Kara Sevda sezon finali bölümündeki o anı yansıtan fotoğrafı resmi Instagram hesabından paylaştı.

KARA SEVDA FİNALİ DUYGU DOLUYDU

Ekranların sevilen dizilerinden olan ve başrollerinde Burak Özçivit ile Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda dizisi ilk bölümlerinde maden facialarına değiniyordu. Kısa sürede reytingleri artmaya başlayan Kara Sevda dizisi özellikle Burak Özçivit hayranları tarafından takip ediliyordu. Önceki akşam sezon finali ile seyircilerine hoşçakal diyen Kara Sevda'nın final bölümü seyircilere duygu dolu anlar yaşatan sahneler ile son buldu.

Burak Özçivit Kara Sevda sezon finali fotoğrafı

BURAK ÖZÇİVİT INSTAGRAM'DA PAYLAŞTI

Kara Sevda'nın başrol oyuncusu Burak Özçivit, dizinin yeni sezonda da devam edeceğini müjdeledi. Seyircilere sosyal medya hesabı üzerinden teşekkür eden ünlü oyuncu, bu paylaşımına Kara Sevda final bölümü sonundaki gözyaşları içerisinde olduğu fotoğrafı ekledi. Burak Özçivit'in 'Kara Sevda' dizisine ilişkin yaptığı bu paylaşım hayranları tarafından binlerce beğeni aldı.

YORUMLAR 1
  • Orhan 7 yıl önce Şikayet Et
    Şu an hala sallanmaktayiz:))))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki