İsrail vurdu, çok sayıda İran askeri öldü!

İsrail Ulaştırma Bakanı ve Dışişleri Bakan Vekili Yisrael Katz'dan dün akşam Suriye'nin Halep kentine düzenlenen saldırının arkasında İsrail ordusu olduğu itirafı geldi. İsrail basınında yer alan haberlerde, dün gece yapılan saldırılarda 11 İran askerinin öldürüldüğü kaydedildi. Amerikan haber ajansı The Associated Press (AP) ise, 7 İran askerinin öldüğünü duyurdu.

İsrail vurdu, çok sayıda İran askeri öldü!
İsrail vurdu, çok sayıda İran askeri öldü!
GİRİŞ 28.03.2019 13:11 GÜNCELLEME 28.03.2019 13:11
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Yerel bir radyoya konuşan Yisrael Katz, "İranlılardaki bilgilere göre dün akşamki saldırıyı İsrail yaptı" diyerek Suriye'deki saldırının İsrail ordusu tarafından gerçekleştirildiği iddialarını doğrulamış oldu.

 

 

İsrail basınında yer alan haberlerde ise, dün gece yapılan saldırılarda 11 İran askerinin öldürüldüğü kaydedildi. Amerikan haber ajansı The Associated Press (AP) ise, 7 İran askerinin öldüğünü duyurdu.

DÜN GECE SALDIRI OLMUŞTU

 

 

Esed rejiminin haber ajansı SANA, gece geç saatlerde İsrail'e ait savaş uçaklarının Halep'te rejim kontrolündeki Şeyh Nacar bölgesine füze saldırısı düzenlediğini aktarmıştı.

Yerel kaynaklar, saldırının Halep'teki İran güçlerinin bulunduğu silah deposunu hedef aldığını iddia etmişti.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ, AA
YORUMLAR 79
  • Mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Allaha değil sırtını rusya ya veren sapık bir mezhep den be bekliyorsunuz
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İran'ın bu haline sevinen ahmaklar; İran olmasa şimdi Suriye işgal edilmişti, bu bir. İran elbette açıktan cevap verip, birilerinin eline açık savaş için koz vermeyecek, arkada savaşa devam edecek. İran İsraili tanımıyor, Sahi siz ne yaptınız?! Bu kafayla emperyalistler daha çok buraları karıştırır!
    Cevapla
  • Hadi gulegule 5 yıl önce Şikayet Et
    Defol git ülkene müslüman dusmanı persli
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    İran İsrail ile savaşmıyor diyenlere kapak olur mu, olmaz. Çünkü bunlar haşhaşi, yine atarlar, ama kendileri ne yapar, hiç!
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Ismail Afedersin Iran hicbir hat edemez cunki karsisindaki yapacaginin on misli karsilik görur iranin ancak karsisindaki mazlum olacak Coluk cocuk olacak ancak misilemeyi ozaman yapar cunki karsilik veremeyecekleri icin Hashmi allah olsun esetlen iranin cok mazlum kani döktuler döktukleri landa bogulurlar.
    Cevapla
  • Yakub 5 yıl önce Şikayet Et
    İran neden İsraile karşılık vermiyor! Kısa zamanda 30 felan askeri öldürülen İran hep Abd ye kafa tutuyor fakat Israile çıt yok. Ey Iran bu gidiş nereye!
    Cevapla
  • İbrahim Yüksel 5 yıl önce Şikayet Et
    tarihte iran müslümanların haricinde hangi devletlerle savaşmış.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır