İngiliz Genelkurmay Başkanından flaş açıklama: Rusya ile savaş vurgusu!

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sir Patrick Sanders, NATO'nun devasa birlik genişlemesini duyurduğu sırada İngiltere'nin Rusya ile savaşa hazır olması gerektiğini söyledi.

İngiliz Genelkurmay Başkanından flaş açıklama: Rusya ile savaş vurgusu!
İngiliz Genelkurmay Başkanından flaş açıklama: Rusya ile savaş vurgusu!
GİRİŞ 29.06.2022 02:30 GÜNCELLEME 29.06.2022 02:35
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

İngiltere Genelkurmay Başkanı Sanders, yaptığı açıklamada, İngiltere'nin "1937 anıyla" karşı karşıya olduğunu ve Rusya'dan gelen tehdidi dikkate alarak "savaşmaya ve kazanmaya" hazır olunması gerektiğini söyledi.

RUSYA'NIN İŞGALİNİ NAZİ ALMANYASI'NA BENZETTİ

Rus yayılmacılığını kontrol altına almak için “hızlı hareket etmeye” hazır olunması gerektiği konusunda uyaran Sanders, Rusya'nın işgalini Nazi Almanyası'nın yükselişine benzetti.

Sir Patrick, "Savaşta değiliz, ancak hızlı hareket etmeliyiz ki, bölgesel genişlemeyi kontrol altına alamama nedeniyle savaşa sürüklenmeyelim." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 30
  • Bam Teli 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz ALCAKLİGİ MESHURDUR RUS İLE YARİSİR... Savaşıyorum ayağına Türkiye'yi cephe ülkesi yapıp savastirip bı taşla onbeş kuş hesabindalar.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah azze ve celle uzun bacağın fitnesinden ülkemizi ve masum insanlığı korusun, amin
    Cevapla
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    İngiltere' yi hiç bir zaman hafife almayın. Dünyanın herhangi bir yerinde İngiltere' nin bilgisi haricinde yani olaya müdahil olmadığı bir gelişme yoktur. Antigua-Barbuda, Avustralya, Bahamalar, Belize, Kanada, Grenada, Jamaika, Yeni Zelanda, Papua Yeni Gine, Saint Kitts-Nevis, Saint Lucia, Saint Vincent-Grenadines, Solomonlar ve Tuvalu. Bunlar krallığa bağlı ülkeler. Galler, İskoçya, İrlanda zaten birleşik krallıktalar. Hindistan ve Pakistan. İngiltere her fitnenin başı.
    Cevapla
  • ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    yeyin birbirinizi,katiller
    Cevapla
  • MÜJDAT 1 yıl önce Şikayet Et
    bir yerde eğer ingilizin adı geçiyorsa bilinki orada kaos çıkacaktır ve entrikalar başlamıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı