Azerbaycan, 32 Ermeni askerin cesetlerini iade etti

Azerbaycan, Ermenistan'ın provokasyonlarıyla Azerbaycan-Ermenistan sınırında başlayan çatışmalarda hayatını kaybeden 32 Ermeni askerin cesetlerini Ermenistan’a teslim etti.

Azerbaycan, 32 Ermeni askerin cesetlerini iade etti
Azerbaycan, 32 Ermeni askerin cesetlerini iade etti
GİRİŞ 17.09.2022 21:21 GÜNCELLEME 19.09.2022 03:45
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Esir, Kayıp ve Rehin Alınmış Vatandaşlardan Sorumlu Devlet Komisyonu'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada, 12-14 Eylül tarihlerinde Azerbaycan'ın toprak bütünlüğüne yönelik provokasyonların önlenmesi sonucunda hayatını kaybeden 32 Ermeni askerinin cesetlerinde yapılan kontrollerin ardından darp izlerinin olmadığının tespit edildiği ve Ermenistan tarafına teslim edildiği bildirildi.

Açıklamada Ermeni askerlerinin diğer cesetlerinin de gerekli işlemler yapıldıktan sonra yakın zamanda Ermenistan’a iade edileceği aktarıldı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 11
  • Pala remzi 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermeni bunu zayıflık olarak yorumlayacaktır.
    Cevapla
  • Destan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aliyevin güzel bir açiklamasi var, yumruğunu göstererek burda duruyor,, bizi asabileştirmeyin ,
    Cevapla
  • Ali Osman 1 yıl önce Şikayet Et
    Ermeniler çok inatçı bunların gözü öyle korkmalı ki bir daha saldırma cesareti bulmamalı güçlü olduğunda haklısın demektir bunları cesaretlendirenler iplerini tutanlar var yunan bir bardak su gibi her Türk bunları bir dikmeye içer neyine güveniyorlar arkasındaki güç ABD AB özellikle Fransa yani resime bakarkene ardını da görün silah sattı 18 rafele ve bir o kadarda silah amaçları para kazanmak ABD de aynı Yunan asla kazanamayacak ama ısrarla üstümüze geliyor ya sabır deyip 2023 bitmeli 2025 te inanın hiç bir Devlet Erdoğan başta olduğu müddetçe saldıracak cesareti bulamaz
    Cevapla
  • sait dbakır 1 yıl önce Şikayet Et
    o alcakları zaten oraya gümsiniz o toprakların bereketi kaçar verin o deyusllari gavur ermeni alçakları
    Cevapla
  • Ali Hakyemez 1 yıl önce Şikayet Et
    Azerbaycan topraklarına kesinlikle gömülmemesi lazım kirletmeden geri iade
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Time dergisinden Filistin kapağı!
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!