Özbekistan'da Turizm Haftası Konferansı başladı

Özbekistan'ın Semerkand kentinde Uluslararası Turizm Haftası Konferansı düzenleniyor. Konferansa, Kanal7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman ve Prof. Dr. Mustafa Karataş da katıldı.

Özbekistan'da Turizm Haftası Konferansı başladı
Özbekistan'da Turizm Haftası Konferansı başladı
GİRİŞ 01.11.2022 10:13 GÜNCELLEME 01.11.2022 10:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Uluslararası Turizm Haftası bu yıl 1-3 Kasım tarihlerinde Özbekistan'ın Semerkand şehrinde gerçekleştiriliyor. 

Uluslararası haftanın temel amacı, ülkedeki hac turizminin potansiyelini ortaya çıkarmak, Özbekistan'ı dünya medeniyetinin önemli merkezlerinden biri olarak tanıtmak, dünya toplumu ve uluslararası kuruluşlardan yüksek tanınırlık almak ve hac ziyaretlerini çeşitlendirmek.

Turizm Haftası, Özbekistan Turizm ve Kültürel Miras Bakanlığının girişimiyle bir dizi kuruluşla işbirliği içinde düzenleniyor.

KANAL7 MEDYA GRUBU DAVETLİLER ARASINDA

Konferansa Kanal7 Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman ve eşi Ayşe Karaman, Prof. Dr. Mustafa Karataş ve Kanal 7 Program Koordinatörü Nursel Tozkoparan katıldı. 

Programda özellikle Semerkand'taki yeni "İpek Yolu" turizm merkezinin açılışı, "Hiva - İslam dünyası turizminin başkenti" konulu Uluslararası El Sanatları Sergisi, "Dünyanın Ustaları" fuarı ve diğer etkinlikler yer alıyor. 

 

KAYNAK: HABER7
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 1
  • Sebahattin 1 yıl önce Şikayet Et
    Özbekistan görülmeye değer
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
İsrail ile anlaşmayı iptal et çağrısına cevap! Ürdün kararını duyurdu