Maduro'dan dünyaya Gazze çağrısı: Sokaklarda kalmaya devam edin

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Gazze Şeridi'nde devam eden İsrail saldırılarının sona erdirilmesi için dünyaya çağrıda bulundu.

GİRİŞ 15.11.2023 12:22 GÜNCELLEME 15.11.2023 13:20
Bu Habere 102 Yorum Yapılmış

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Gazze Şeridi'nde devam eden İsrail saldırılarının sona erdirilmesi için dünyaya çağrıda bulundu.

"Maduro ile daha fazla" programında gündeme ilişkin değerlendirmede bulunan Maduro, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da düzenlenen "İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) ve Arap Ligi Olağanüstü Ortak Zirvesi" sonrası yayımlanan ortak bildiriyi desteklediklerini söyledi.

Devlet Başkanı Maduro, Gazze'deki İsrail saldırılarına dikkati çekerek, "Tüm dünyaya çağrım şudur, sokaklarda kalmaya devam edin. Çünkü yaşam hakkı, toprak hakkı, bağımsızlık için ve bir Filistin Devleti için bu savaşı kazanmalıyız, bizi ve Filistin halkını seven daha çok insan var." ifadesini kullandı.

 

KAYNAK: AA
Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 102
  • Selahattin Eyyubi 5 ay önce Şikayet Et
    Mudoru helal olsun sana, Dünya insanlarına yaptığınız bu çağrıdan dolayı Teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • Aycan 5 ay önce Şikayet Et
    İnsan olan,vicdanı olan, ses çıkartıyor,tepki veriyor
    Cevapla
  • Morelli 5 ay önce Şikayet Et
    Maduro seni cok seviyoruz senin ezilen halklarin sozcusu gormekten gurur duyuyoruz mazlumlarin yaninda emperyalislerin karsisinda dimdik ayaktasin tebrik ediyorum
    Cevapla
  • Havvana 5 ay önce Şikayet Et
    Allah sana müslüman olmayı nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • A bodur 5 ay önce Şikayet Et
    Ne duseneyim adamin dibi bu adam ALLAH iman nasip etsin
    Cevapla
  • Savaş 5 ay önce Şikayet Et
    Yeterinden fazla Müslüman lider var ama böyle bir insanı duruş gösteren bir Müslüman lider yok. Demekki mesele Müslüman olmak değil, vicdanlı, adaletli insan olmaktır. Görüyoruz müslümanları ve üzülüyoruz!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM'de Fransa'ya karşı bildiri! Tezkere kabul edildi...
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü