Ukrayna'ya NATO'dan kötü haber!

Polonya Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski, Ukrayna'nın güvenlik garantileri sorunu çözülmeden NATO'ya katılmasının "olası" görülmediğini söyledi.

Ukrayna'ya NATO'dan kötü haber!
Ukrayna'ya NATO'dan kötü haber!
GİRİŞ 22.03.2024 20:15 GÜNCELLEME 22.03.2024 20:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Polonya'da yayımlanan Rzeczpospolita gazetesine verdiği demeçte Dışişleri Bakanı Radoslaw Sikorski, Ukrayna'nın NATO üyeliği sürecine dair değerlendirmelerde bulundu.

Sikorski, Ukrayna'nın güvenlik garantileri sorunu çözülmeden NATO'ya üyeliğini "olası" görmediklerini ifade etti.

Dışişleri Bakanı, Ukrayna'yı bu tür güvenlik garantileriyle örgüte davet etmenin "Rusya ile savaşa davetiye çıkaracağını" söyleyerek, "Polonya da dahil olmak üzere çoğu Avrupa ülkesinde kamuoyunun buna hazır olduğundan şüpheliyim." dedi.

Ukrayna'nın üyeliğinin ele alınacağı temmuzdaki NATO zirvesine ilişkin de konuşan Sikorski, "Bildiğim kadarıyla bir davet planı yok." yorumunu yaptı.

Sikorski, 9 Mart'ta NATO askerlerinin Ukrayna'da bulunmasının "düşünülemez" olmadığını söylemişti.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    İngiltere çıkıyor "Avustralya ve Japonya'nın da dahil olduğu bir NATO'ya genişlemeliyiz" diyor. Hani NATO BİR SAVUNMA PAKTIYDI. Bu kurukafacıların elinde NATO "EMPERYAL VE İŞGALCİ" bir konuma dönüşecek
    Cevapla
  • misafir 1 ay önce Şikayet Et
    şaşırdık mı? HAYIR. Rusya ile ABD anlaştı. ABD Rusyanın Ukraynaya girişine ses çıkartmadı Rusya da ABD nin Gazze operasyonuna. Sırf bu yüzden Zelensky gibi bir siyonisti Ukrayna başkanı yapmışlardı zaten . Neyin kafasındasınız. Kitap okuyun hafızanız güçlensin. Kitap okumayan insanlarla 5 cümle konuşsan 5. cümleye geldiğinde 1. cümleyi çoktan unutmuş oluyorlar o yüzden balık hafızası var
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 ay önce Şikayet Et
    Siyonistler/Emperyalister Türkiye ile Rusyayı Suriye'de karşı karşıya getirmeye çalıştılar. SURİYE ve LİBYA bunu başaramadılar, ORTODOKS YUNANİSTAN'ı üzerimize sürüp Rusya'nın Yunanistan'ın yanında yer almasını beklediler olmadı, PAŞİNYAN'ı kaşıdılar! UKRAYNA krizini, Rusya ile dalaşıp bize dönüp “ sen zaten NATO’da bizimlesin” masalı anlattılar yine de gönüllü pilav yeme-MİŞDİK !!
    Cevapla
  • Ayşe nur 1 ay önce Şikayet Et
    Helal olsun Rusya'ya Helal olsun putin'e
    Cevapla
  • Galip 1 ay önce Şikayet Et
    New York'ta faaliyet gösteren Chabad isimli Yahudi grubu, 90'larda ölen liderleri Rabbi Schneerson'u mesih kabul eder. Onun yazdıklarına göre, Yahudilerin rahat yüzü görmesi için hem Ukrayna, hem Polonya yanmalı. Ona göre Yahudiler oralarda her zaman zulüm görmüş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
E-muhtıranın üstünden 17 yıl geçti
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü