Muslera'nın evini soyanlar yakalandı!

Asayiş Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin 22 adrese ortaklaşa düzenledikleri operasyonda narkotik ve hırsızlık çetesi üyesi kişiler gözaltına alındı.

GİRİŞ 10.04.2013 16:53 GÜNCELLEME 10.04.2013 17:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başakşehir ve Küçükçekmece ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda uyuşturucu madde ve birçok hırsızlık malzemesi de ele geçirildi. Şüphelilerden 21'i sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne, uyuşturucuyla ilgili kişiler ise Narkotik Şube'ye götürüldü.

Hırsızlık şebekesinin mağduru Galasaray kalecisi Fernando Muslera eşyalarını polisten teslim aldı. Hırsızlık çetesi üyelerinden ele geçirilen malzemeler arasında Şubat ayı içerisinde evi soyulan Galatasaray Spor Kulübü'nün file bekçisi Fernando Muslera'ya ait malzemeler de bulundu. Laptop, saat vb malzemelerin Muslera'ya ait olduğunun tespit edildi. Bunun üzerine Muslera, emniyete davet edildi. Kız arkadaşı ile birlikte Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelen Muslera, buradaki işlemlerinin ardından malzemelerini teslim alıp ayrıldı. Muslera, emniyetten çıkışı sırasında soruları yanıtsız bıraktı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • son osmanlı 11 yıl önce Şikayet Et
    bende davet bekliyorum. 2 sene önce tatildeyken evime hırsız girdi.çalınan eşyalarımı teslim almak için davet bekliyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi