Yakalanan hainler birçok eylemde yer almış

Erzurum’un Tekman ilçesinde yakalanan 3 PKK’lı teröristin Erzurum ve Bingöl’de birçok eyleme katıldıkları belirlendi.

Yakalanan hainler birçok eylemde yer almış
Yakalanan hainler birçok eylemde yer almış
GİRİŞ 15.09.2015 16:23 GÜNCELLEME 15.09.2015 16:23
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Tekman’da güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmada yaralı olarak yakalanan ve araçlarından cephanelik çıkan 3 teröristin, karıştıkları eylemler tespit edildi. PKK’nın sözde ’Erzurum eyaleti’nin dağ kadrosunda yer aldıkları belirlenen 3 teröristin, Pasinler İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırı, Karlıova’da yol kesme ve araç yakma, Çat’ta araç ve iş makinalarını yakma, yol kesme, Tekman’da sağlık görevlileriyle birlikte ambulansı kaçırma, Tekman’da baz istasyonuna saldırı eylemlerini gerçekleştirdikleri belirlendi.

YORUMLAR 10
  • fikooo 8 yıl önce Şikayet Et
    peki biz bunlara ne yapalım???
    Cevapla
  • Muhsin 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainleri şu yontemi uygulayın bence bi tane buhainlerin koyunden bi panelvan araç içine doldurun buhainleri yaktıkları araclargibi araci ateşyin itin yoldan aşagı gitsin itler domuz suruleri domuzlar bile sizın verdıniz zararı vermıyor it leeeeeeeeeeeer.
    Cevapla
  • kabzacı 8 yıl önce Şikayet Et
    yaralı yakalamayın bu itleri sıkın kafasına. çatışmada geberdi deyin. şimdi hem tedavi edilecekler hemde içerde beslenecekler. zehir zıkkım olsun bu vatanın verdikleri
    Cevapla
  • Aslen45 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar devletimize vatandaşimiza zarar veriyor. Yakalandiktan 10 yil sonra yine çikip ayni eylemi yaparlar. Adalet bu mudur?
    Cevapla
  • tahsilat yapılsın 8 yıl önce Şikayet Et
    verdikleri zararlar haciz yoluyla ailelerinden tahsil edilip sonra gerekli ceza verilmeli. devlet malına zarar vermekten çekinmeliler. kırdıkları bir dal bile olsa bedeli tahsil edilmeli ki verdikleri zaraların bedelleri kendi ceplerinden çıkacağını bilmeliler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
ABD’de polis, siyahi askeri 6 el ateş ederek öldürdü