Cizre'deki PKK'lı terörist her şeyi itiraf etti

France24 kanalına konuşan Terörist "silah kullandık" derken, "Cizre'de silahlı yapı yok" diyen Bakan'ın ne diyeceği ise merak konusu oldu.

GİRİŞ 18.09.2015 11:21 GÜNCELLEME 18.09.2015 12:28
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'yı temizlemeye yönelik başlatılan operasyonlarda 8 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ve 42 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

HDP 'SİVİLLER ÖLÜYOR' DEDİ

Cizre'de yaşanan çatışmayı halka yönelikmiş gibi göstermeye çalışan HDP'lilerin çabaları yine boşa çıktı. 

8 gün sokağa çıkma yasağının uygulandığı ve PKK'nın hain planının bozulduğu Cizre'de bir dizi gözlemlerde bulunan Kalkınma Bakanı ve HDP İzmir Milletvekili Müslüm Doğan yaptığı açıklamada adeta terör propagandasına imza atmış 'Cizre'de silahlı yapı görmedik' demişti.

"ÖLDÜRÜLENLERDE SİLAH VARDI"

France24 kanalı ise Cizre'de PKK'lı bir teröristle röportaj yaptı. Röportajda yüzü kapalı olan terörist; "Öldürülen arkadaşların çoğunda tabancalar vardı, ağır silahlarımız yoktu. Eylemlerimizi bombalarla yapmaya çalıştık" diyor. Bu röportajla HDP'nin provokasyonu yine boşa çıkmış oldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 56
  • Muş li 8 yıl önce Şikayet Et
    Itiraf etmeye gerek yok ki zaten avrupa biliyor ama hala seytanlik ediyorlar İsrail'in zulmü elli yıldır hala devam ama görmezlikten gelen Haçlı lar
    Cevapla
  • Hakan Utku 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam, tabancamız vardı, ağır silahımız yoktu diyor, sonrada diyor ki bombamız vardı. yuh
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    bu haber ile cizrede hala pkk'lı olduğunu söylüyor yetkililere duyrulur
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    en iyi pkk'lı ölü pkk'lı
    Cevapla
  • Hasan Atak 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk terör örgütü kurulmuş Güneydoğu ve Doğu anadoluda halka baskı yaparak asker topluyor Meclisimize sızarak hdp yi kurmuş Millete baskı yaparak oy toplamış Devlet dairelerinde teröriistleri var kabinede bakanları var evlere şenlik bu yazıları yazarak pkk nın hdp nin kendi kendini cezalandırmasınımı bekliyorsunuz maalesef Devletimizin yetkilileri kanunları çalıştırmıyor. Fakat es kaza biirisi iktidara gelirse kanunları çalıştırmayalara hesap sorarmı sorar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü
Kudüs Tugayları bir İsrail tankı ve evlere saklanan teröristleri imha etti