Kriz çıkaran Rus gemisine denizaltılı takip

Boğaz'dan Omzunda füze olan bir askerle geçiş yaparak kriz çıkaran Rus savaş gemisi bir denizaltı kontrolünde İstanbul Boğazı'ndan geçti.

GİRİŞ 14.12.2015 09:02 GÜNCELLEME 14.12.2015 11:39
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Rus Donanması'nın Karadeniz filosuna ait olan, İstanbul Boğazı'ndan güvertesinde omzunda füze olan bir askerle geçiş yaparken görüntülenen "Ropucha-1" sınıfı çıkarma gemisi "Ceaser Kunikov", Marmara Denizi'nden geçerek İstanbul Boğazı'na girdi.

Rus uçağının düşürülmesi sonrası yaşanan krizinin ardından, geçen 4 Aralık'ta İstanbul Boğazı'ndan güvertesinde omzunda füze olan bir askerle geçiş yaparken görüntülenen Rus Donanması'na ait 158 bordo numaralı savaş gemisi "Ceaser Kunikov", dönüş yolunda bugün sabah saatlerinde İstanbul Boğazı'na giriş yaptı.





Sarayburnu önünden ilerleyerek İstanbul Boğazı'nı geçen gemideki bazı üniformalı askerlerin kamera ve fotoğraf makineleriyle çekim yaptıkları görüldü.



Boğaz geçişinde hızla yol alan gemiye sahil güvenlik botu eşlik etti. Rus savaş gemisi, Türk donanmasına ait bir denizaltı kontrolünde geçti. Denizaltı, 3. Köprü açıklarında yüzeye çıkarak takibi bıraktı.

 

YORUMLAR 45
  • Veli 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusyaya hakikatli bir ders olmuş. Nasil turk iş adamlarini tutup gözaltina aliyorlarsa bizimkilerde aynı muameleyi rus iş adamlarina yapmalı. Kisasa kisas.kana kan
    Cevapla
  • behlüldane 8 yıl önce Şikayet Et
    hendekciler müslüman kürt halkına zülüm ediyor,matasıp muhafazak müslüman kürtlerin yaşadığı sur hendek kazarak cehenneme cevirdiler
    Cevapla
  • Muhittin Coşkun 8 yıl önce Şikayet Et
    Işte mesaj budur, anlayana !!! Allah bu vatana yan bakanı, yanının üstüne devirsin inşallah. ..
    Cevapla
  • demir 8 yıl önce Şikayet Et
    iste yeni Türkiye bu Allah razi olsunlar bizimkilerden, Allah bu Ruslari perisan edecek insallah
    Cevapla
  • cemali 8 yıl önce Şikayet Et
    bunun denizcilikteki anlamı şu bence öle çok havalanırsanız alttan bi delik açarım demek o deliği ne zaman tıkarlar artık istanbulda arar durursunuz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!