Jet Fadıl'a büyük şok! Elinden alındı

Fadıl Akgündüz’ün 5 haftada 60 bin kişiye yer sattığı iddia edilen Maldivler’deki Caprice Gold projesi Singapurlular’a verildi.

Jet Fadıl'a büyük şok! Elinden alındı
Jet Fadıl'a büyük şok! Elinden alındı
GİRİŞ 07.01.2016 10:25 GÜNCELLEME 07.01.2016 10:28
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

CAPRICE Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projelerinde yatırımcıları 'dolandırmaktan' tutuklanan ‘Jet Fadıl’ lakaplı Fadıl Akgündüz bir şok daha yaşadı. Maldivler projesi jet hızıyla elinden gitti.

Hikaye şöyle gelişti: Akarsu Holding ve ortağı Maldivli ADK Akarsu Fadıl Akgündüz’e ait olan hisseleri vermeyeceklerini belirterek hakkında dolandırıcılıktan dava açtı. Akarsu Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eren Akarsu, Maldivler’deki adayı Akgündüz’e kiraladıklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Adayı ortağımızla beraber işletilmesi ve üzerinde yer alan inşaatın tamamlanması için Fadıl Akgündüz’e kiraladık. Ancak o kadar kişiye tatil sattığını iddia eden Akgündüz, adada inşaatı tamamlamak bir yana ‘çivi’ bile çakmadı. En ufak bir ödeme yapmadı. Sözleşmede imzalanan şartlar gereği anlaşmayı iptal edeceğiz.”

İmzalar dün atıldı

Bu açıklamadan 1 yıl sonra da konuyla ilgili ilginç bir gelişme yaşandı. Akgündüz ile davalık olan şirket; Maldivler’deki tesisi, ADK Singapur’a devredip sözleşme imzaladı. İmza törenine Maldivler Turizm Bakanı Moosa Zameer, ADK’nın sahibi Ahmed Nashid ve Singapurlu firma yetkilileri katıldı.

Jet Fadıl yeni yıla tutuklu girdi

CaprIce Gold Bayrampaşa ve Caprice Gold Maldivler projeleri nedeniyle hakkında suç duyurusu bulunan Fadıl Akgündüz, 22 Aralık’ta tutuklanmıştı.

YORUMLAR 19
  • ömürcan.. 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi de benin anlamadığım şu. maldivler ve capris gold yapılırken dini kanallarda hep reklamı yapıldı. bu üçkağıtçı adamın reklamını onlar neden yaptılar ki. dolandırıcılara neden yardım ettiler. fakir fukara bu kanallara inanıp gitti yatırım yaptı oralara...jet fadıl kadar bu tv kanalları da dolandırıcıya ortak mı nedirler.. haa dicenizki parası ile raklam dğil miii.. iyi de sonuç ne şimdi.. bi dünya insan dolandırıldı. ulan hala millet jet fadıla para kaptırıyor yaa. JET FADILA TEBRİKLER..
    Cevapla
  • doğrusu 8 yıl önce Şikayet Et
    oyun şimdi başlıyorrr,,, asıl onlar düşünsün... jet mütahit fadılovski
    Cevapla
  • zafer 8 yıl önce Şikayet Et
    Eeee Almanyadan Sadece 2 milyar Euro Topladi Sahtekar Dolandirici Jet Fadil.
    Cevapla
  • arcan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gelmiş geçmiş en iyi dolandırıcı lardan
    Cevapla
  • Ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde konuştu...işini takip edemedi.
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    adam hala işinin olduğunu iddia ediyor.Adam dolandırıcı güzel kardeşim uyan artık. :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
"Bu adamlar  Erdoğan’a niye bu kadar hakaret ediyor Fatih?"
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir