Parmağı kopan polisin göz yaşartan sözleri

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe, twitter adresinde Şırnak’ta parmağı kopan özel harekât polisinin kahramanlık hikayesini paylaştı.

Parmağı kopan polisin göz yaşartan sözleri
Parmağı kopan polisin göz yaşartan sözleri
GİRİŞ 26.03.2016 08:52 GÜNCELLEME 26.03.2016 13:38
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

İşte Kadir Güntepe twitter adresinden yaptığı göz yaşartan o paylaşım;

UTANDIM ABİ!

“Ey millet Çanakkale değil Şırnak’ta olan bir olay. 21 Mart saat 03.15 civarında çatışma çıktı. Emre Beker kardeşimiz şehit oldu. 6 yaralımız var. Bir özel harekâtçı gördüm parmağını saran. Neyin var kardeşim dedim. ‘Abi sağ el işaret parmağım tırnak dibinden koptu onu sarıyorum’ dedi. Söyleseydin seni de gönderirdik hastaneye dedim. Abi şehit verdiniz utandım söyleyemedim dedi. Boğazım kurudu.

YORUMLAR 88
  • Hamza Altay 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte ÖZEL harekatcılık bu, kendi canından çok vatanını sevmek, herkes böyle sevemez.
    Cevapla
  • Fatma 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin o kopan parmağına dünya feda olsun babayiğit korkusuz Türk polisi.Rabbim yar ve yardımcımız olsun tüm emniyet güçlerimizin yanında önce ALLAH sonra bütün vatan evlatları vardır. Sayın babayiğit Kaymakamımız Kadir GUNTEPE Rabbim sen ve senin gibi gözüpek korkusuz devlat adamlarimızı başımızdan eksik etmesin. Aziz şehitlerimizin ruhu şad olsun.İriyiz diriyiz biriz birlikte TÜRKİYEYİZ. Vatanımıza canımız feda. Ey aşağılık yaratıklar bu ülkeyi böleceğinizi hala düşünüyorsanız vay halinize cehennemin odunları olacaksınız aziz şehitlerimiz cennet serinliğindeyken siz cehennemde cayır cayır yanacaksinız. Rabbim Kahhar ismi şerifinle bu yaratıkları perişan eyle .AMIN...
    Cevapla
  • Dürüst 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha askerliğimi yapmadım. Askere gitmek zor geliyor. Bunun nedeni mecliste bombacıyı taziyeye giden, üniversitede terörü destekleyen akademisyenler varken vb devlet kurumlarındaki teröristler halen ceza almamışken benim azmim kırılıyor. Allah tüm güvenlik güçlerimizden razı olsun.
    Cevapla
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    bu vatana bu toprağa can feda canlar feda. işte soysuzlar bunu bilseler zaten bulaşmaya dahi korkarlar ne Mutlu ki Türk'üm diyene ne Mutlu ona ben Türk'üm diyene
    Cevapla
  • dogulu vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    Iste Türk askeri Türk polisi kahramandir asildir. Ama en onemlisi yiğittir. Allah devletimizi milletimizin birlik ve bütünlüğünü korusun. Allah her daim kahraman askerlerimizi polislerimizi de korusun ve yardimcisi olsun. Inşallah allahin izniyle o kazdiklari hendeklere ve barikatlarin arkasina gomulurler. Çünkü artik bu tamanen bir memleket ve vatan meselesi haline geldi. VATAN BİR BÜTÜNDÜR ASLA BULUNMEZ.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de