15 yaşındaki çocuk polisi bıçakladı

Gaziantep'te trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle uyardığı çocuk tarafından bıçaklanan polis memuru ağır yaralandı.

GİRİŞ 07.07.2016 00:52 GÜNCELLEME 07.07.2016 09:35
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde Seyrantepe Mahallesi’nde meydana geldi. Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru İbrahim Halil Kılıç, sivil olarak Seyrantepe Mahallesi’nden aracıyla şehir merkezine doğru giderken, kontrolsüz şekilde yola atlayarak trafiği tehlikeye düşüren 3 çocuğu uyarınca tartışma çıktı.

Tartışma sırasında çocuklardan S.Ç., yanındaki bıçağı çıkarıp Kılıç’ın göğsüne sapladı. S.Ç. ile  arkadaşları E.E. ve B.K. kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

POLİS MEMURU AMELİYATA ALINDI

Ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İbrahim Halil Kılıç, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından ameliyata alındı.

Kılıç’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis memurunun yaralandığı haberini alan mesai arkadaşları da 25 Aralık Devlet Hastanesi önüne gelerek, sağlık durumuna ilişkin doktorlardan bilgi aldı.

Polis ekipleri, kaçan çocukları kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler, 18 yaşından küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. 

YORUMLAR 32
  • kon kon 7 yıl önce Şikayet Et
    Aile eğitimi ve okul eğitimi şart modern gelişmiş ülkeler sözlü olarak işlerini hal eder cocuk sevgi saygi büyüj kuçüğünü bilir birde müslüman ülkeyiz cahilin dini regi ırkıda olmaz
    Cevapla
  • Misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    polisin yetkisini alırsan silahını alıp elina sapan verirsen olacağı budur bıcaklar öldürür herseyi yapar avrupa birliğine gircezya 3 bin sonra şimdiden yasaları onlara göre ayarlayalım
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    15 yaşındaki bir kişi ergen ve akıl baliğdir çocuk olamaz 18 yaş kriterinin muhakkak ele alınması gerekir inşallah yetkililerden duyan olur
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Halkın huzuru ve güvenliği için can siperane uğraş veren bu kahramanlara yapılan saldırıları lanetliyorum.Biraz edep, biraz vicdan, biraz saygı, biraz insanlık lütfen.
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Bıçak taşıyıp, polis bıçaklayacak kadar yaşı büyümüşse, ona çocuk denmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı