Saldırganı FETÖ'cü işadamı okutmuş!

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’u öldüren çevik kuvvet polisinin eğitim masraflarının Sökeli firari iş adamı Şahin İlgi tarafından karşılandığı ortaya çıktı.

Saldırganı FETÖ'cü işadamı okutmuş!
Saldırganı FETÖ'cü işadamı okutmuş!
GİRİŞ 20.12.2016 14:10 GÜNCELLEME 20.12.2016 14:13
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Karlov’u arkadan kalleşçe öldüren çevik kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş’ın Söke'de FETÖ'nün Körfez Dershaneleri'ne gittiği ve eğitim masraflarının Sökeli firari iş adamı Şahin İlgi tarafından karşılandığı öğrenildi.

Şahin İlgi'nin darbe başarılı olsaydı Sıkıyönetim Valisi ya da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı öğrenildi. Öte yandan İlgi'nin babası Mehmet İlgi'nin dört gün önce FETÖ'den tutuklandığı ortaya çıktı. İlgi Ziraat Aletleri adlı ailenin firmasına kayyum atandı.

BABASI KONUŞTU: NASIL BÖYLE BİR ŞEY YAPTI ANLAMADIM

Saldırgan Mevlüt Mert Altıntaş'ın Söke'nin Çeltikçi Mahallesi Mehmetçik Caddesi'nde bulunan evlerinde arama yapan polis, annesi Hamidiye Altıntaş, babası Esrafil Altıntaş, kardeşi Seher Özeroğlu ile biri kadın 2 akrabasını gözaltına aldı. Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan aileden baba Esrafil Altıntaş'ın ifadesinde, "Nasıl böyle bir şey yaptı anlamadım, çok şaşırdım" dediği öğrenildi. Aile üyeleri, ilk sorgularının tamamlanmasının ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

İÇİNE KAPANIK ASOSYAL BİR YAPIDAYDI

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Karlov'u arkadan kalleşçe öldüren çevik kuvvet polisi Mevlüt Mert Altıntaş'ın Kuşadası'nda öğretmen olan dayısının FETÖ soruşturmaları kapsamında açığa alındığı ortaya çıktı. Saldırganın memleketi Aydın'ın Söke ilçesinde büyük şok yaşanırken, Altıntaş'ın içine kapanık, utangaç, kimseyle konuşmayan ve asosyal bir yapıda olduğu öğrenildi.

FETÖCÜ İŞADAMI OKUTMUŞ

Zanlı Altıntaş'ın Söke'de Körfez Dershaneleri'ne gittiği ve eğitim masraflarının Sökeli firari iş adamı Şahin İlgi tarafından karşılandığı öğrenildi. Şahin İlgi'nin darbe başarılı olsaydı Sıkıyönetim Valisi ya da Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olacağı iddia edildi. İlgi'nin babası Mehmet İlgi'nin dört gün önce FETÖ'den tutuklandığı ortaya çıktı. İlgi Ziraat Aletleri adlı ailenin firmasına kayyum atandı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 44
  • Gülenin videoları 7 yıl önce Şikayet Et
    Yayınlanmamalı bence. Gizli emiR veriyor olmalı
    Cevapla
  • asim 7 yıl önce Şikayet Et
    Maşaallah hayır sever iş adamları da varmış(!).Öğrenciliğimiz hep Devlet desteği hariç masraflı geçti.Üniversitede öğrenci evi açan tüm guruplar böyle kullanmak için açıyor.İş adamı da bu günler için okutmuş.Zavallı baba bu işi nasıl yaptı anlayamadım diyor.Yapmak durumunda ve zorunda olduğunu bilmeliydin Az para ile kendin okutsaydın evladın olurdu bari.Ama satmışsın oğlunu farkında olamadan.Özetle STK ların eğitim desteğine güvenmeyin,itimad etmeyin.Elinizden geliyorsa destek almayın.STK ların bir kısmı Dindar ve vatansever yerine kindar ve hain yetiştirmeye meyilli.
    Cevapla
  • ismet 7 yıl önce Şikayet Et
    bunların beynini benzinle yıkamışlar.
    Cevapla
  • Mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorumcu arkadaşlar. Yazdıklarınızı yayınlamadan evvel, adamın haberdeki resmine bir bakın. Bu adam mı uyuşuk, asosyal ve korkak?
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    sen asosyal olyını çok yanlış anlamışsın kardeş.
    Cevapla
  • deli 7 yıl önce Şikayet Et
    içe kapanık, asosyal, yani deli.
    Cevapla
  • yok daha 7 yıl önce Şikayet Et
    ne alaksı var asosyal bi sürü insan var hatta tanıdıklarımız var. her içine kapanık olan delimi oluyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den müfredat açıklaması! İntegral neden yok? İşte cevabı...