Gözaltına alınan kaymakamla ilgili yeni gelişme

Kayseri'de gözaltına alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Güntepe'nin, FETÖ'nün "100. ve 102. dönem kaymakamları imamı" Y.A. ile birçok kez telefonda görüştüğü belirlendi.

Gözaltına alınan kaymakamla ilgili yeni gelişme
Gözaltına alınan kaymakamla ilgili yeni gelişme
GİRİŞ 21.01.2017 12:22 GÜNCELLEME 21.01.2017 12:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Tokat'taki Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında Kayseri'de gözaltına alınan eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin, FETÖ'nün "100. ve 102. dönem kaymakamları imamı" Y.A. ile birçok kez telefonda görüştüğü tespit edildi. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY'nin mülkiye yapılanmasına yönelik soruşturma genişletilerek devam ediyor.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, örgütün şifreli haberleşme programı ByLock'u kullandığı belirlenen eski Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'nin, FETÖ'nün "100. ve 102. dönem kaymakamları imamı" Y.A. ile birçok kez telefonda görüştüğü ortaya çıktı.

Kadir Güntepe ve eşi Z. Güntepe'nin emniyetteki işlemleri sürüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • EĞİTİM UZMANI 7 yıl önce Şikayet Et
    hainler MEB'den ..okullardan da temizlenmeli...çocukların geleceği hain fetöcülere nasıl emanet edilebilir..yaralı vadandaşımızı hastaneye kabul etmeyen güruhu beslemek de hainliktir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Benim verilerimle ne olacak?' demeyin! Uzman isim 2016'daki çarpıcı olayı hatırlattı!
İran'dan ateşkes açıklaması