FETÖ'ye bir darbe daha! Sahte kimlikle yakalandı

FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski Danıştay Hakimi F.E. Yenişehir Mahallesi'nde bir siteden çıktığı sırada gözaltına alındı.

GİRİŞ 26.03.2017 14:46 GÜNCELLEME 26.03.2017 15:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'nın 26 Ağustos 2016'da meslekten ihraç ettiği ve FETÖ soruşturması kapsamında aranan eski Danıştay Hakimi F.E. Yenişehir Mahallesi'nde bir siteden çıktığı sırada gözaltına alındı.

SAHTE KİMLİK

Aldıkları ihbarı değerlendiren polis ekipleri bir site ve çevresinde çalışma yaptıkları sırada, eski Danıştay Hakimi F.E.'yi gözaltına aldı. 46 yaşındaki eski hakimin üst aramasında H.E. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıktı. Polis cep telefonuna da incelenmek üzere el koydu.

YURDIŞINA KAÇIŞ HAZIRLIĞI MI ?

'Silahlı terör örgütüne üye olmak' ve 'Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme' suçlarından aranması olduğu belirtilen F.E Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüdü. Polis yetkilileri sahte kimlikle gözaltına alınan F.E.'nin yurtdışına kaçma hazırlığında olduğunun değerlendirildiğini bildirdi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    SAHTE kimlik işi ne iş.. bu zamana kadar hep doğru yaptıklarını savunan fetöcüler ve destekçilerinin ya kod adları var yada sahte kimlik. DELİKANLI olun. kendi adınızı kullanın ve kendi kimliğiniz ile dolaşın. madem çok dürüstsünüz. unutma teröristlerde kod adı kullanıyor . sahte kimlik taşıyor.
    Cevapla
  • görele 7 yıl önce Şikayet Et
    bu adamla şimdiye kadar vermiş olduğu kararlar nasıldır acaba bu insanlar mağdur oldular Bunlar nasıl karşılanacak
    Cevapla
  • fevzi 7 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun şu hainlerin tiplerine bak yıllarca bu insanlar hakimlik yaptılar çok kişinin canını yaktılar çok....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!