Abdullah Gül sessizliğini bozuyor!

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cuma namazı sonrası son dönemlerde adının geçtiği konular hakkında açıklama yapacağı öğrenildi.

Abdullah Gül sessizliğini bozuyor!
Abdullah Gül sessizliğini bozuyor!
GİRİŞ 04.05.2017 16:05 GÜNCELLEME 05.05.2017 09:14
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Abdullah Gül'ün hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak açıklama yapacağı öğrenildi.

AK PARTİ'DEN ÇAĞRI GELMİŞTİ

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, dün aHaber’e yaptığı açıklamada, “Sayın Gül ile ilgili çeşitli spekülasyonlar yapılıyor. Sayın Gül’ün bu spekülasyonları behemahal (mutlaka) bitirmesi gerekir. Sayın Gül’ün net olmadığından dolayı da böyle sorularla karşılaşıyor. Eğer rahatsızsa böyle sorulardan net bir şekilde cevabını vermesi gerekir. Yok rahatsız değilse, cevapsız bıraktığı takdirde herkes bu soruyu her zaman sorma ve bununla da muhatap olmayla karşı karşıya kalacaktır. Benim tanıdığım Sayın Gül buna net bir cevap vermelidir” dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 50
  • Ayşegül 7 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin sözüne inanalar yanılır! Abdullah Gül, baykalı > nezaketinden dolayı kabul edip görüşebilir. Ama asla onlardan taraf olmaz!
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül gerçekten bir dava adamı ise chp gibi bir partiden gelen teklifi şiddetle reddetmelidir. Şayet dava adamı ise. Değil ise yapılacak bir şey yok. Reis karşısında asla bir şansı yok. Onun için kendisini en üst zirvede bırakmalı ve hayatına böyle devam etmelidir. Kendisinin fetö ile ilgili sessizliği maalesef imajını yeterince yıprattı. Bütün bunlardan rahatsız değil ise söylenecek söz kalmamıştır diyorum.
    Cevapla
  • 123456 7 yıl önce Şikayet Et
    Çok değerli görevler üstlendin. Allah senden razı olsun. Fakat sessizliğin ve net olmayan açıklamaların fitneye sebebiyet veriyor. Neden Cuma namazı sonrası açıklama yapacağını söylüyorsun. Tekrar nabız ölçmek için mi? Bence açıklamanı twitter dan yapmalıydın. Gündem olmak sanırım bağımlılık yapıyor beşerde...
    Cevapla
  • Bizim Balkanlı 7 yıl önce Şikayet Et
    Biz vatandaş olarak kendisini dava adamı olarak bildik.Umarım yanılmamışızdır.Yoksa tüm söylentiler doğrumu yoksa bir iftiramı bir bölme planımı göreceğiz.
    Cevapla
  • H:ŞEN 7 yıl önce Şikayet Et
    GÜL'mü dediniz?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!
Süper Lig'de gol krallığı yarışında son durum: Zirvede fark açıldı