Halk otobüsü caddeyi savaş alanına çevirdi!

Kayseri'nin merkez Talas İlçesinde freni boşaldığı belirtilen halk otobüsü, 5 araca çarparak durabildi. Kazada 1 üniversite öğrencisi öldü, 2 kişi yaralandı.

GİRİŞ 05.06.2017 15:58 GÜNCELLEME 05.06.2017 16:44
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Talas ilçesi Atatürk Bulvarı'ndan kent merkezine seyir halinde bulunan Mehmet I. yönetimindeki 38 AB 362 plakalı halk otobüsü, sürücünün kontrolünden çıkarak yol kenarında park halinde bulunan 38 FG 433, 34 NU 7332, 38 FG 009, 38 JS 708 ve 38 GF 446 plakalı araçlara çarptı. Halk otobüsü, 38 FG 433 plakalı otomobili yaklaşık 35 metre sürükledikten sonra durabildi. 

Kazada, halk otobüsünde yolcu olarak bulunan Erciyes Üniversitesi (ERÜ) öğrencisi 21 yaşındaki Neslihan Can yaşamını yitirirken, 2 kişi de yaralandı. Yaralılardan biri, ambulansla Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, diğeri ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, halk otobüsü sürücüsünü gözaltına alırken, kazayla ilgili soruşturma başlattı. Kazanın, otobüsün freninin boşalması ya da fren sistemindeki başka bir arıza nedeniyle meydana gelmiş olabileceği ifade edildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 16
  • Vicdansızlar 6 yıl önce Şikayet Et
    Rezalet, şehir içinde 80-90 ile bizi sollayan sayısız Halk otobüsü, Beton Mikser, Tırlar var. Her tarafa sabit radar konsa yine az.
    Cevapla
  • Kunk Fu 6 yıl önce Şikayet Et
    Trafikteröristlerin ehliyetleri geri alınmalı, artı yüklü ceza.
    Cevapla
  • Cem 6 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar, şu fren nasıl boşalır, bilen varsa lütfen söylesin. Avrupada hiç freni n boşaldı diye duymadım. Bu nasıl oluyor?
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına şu son gümlerde yaşanan trafik terörüne artık bir dur densin!
    Cevapla
  • Zengin olunca 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi acemi, daha dün semerden inip yeni arabaya binerlerse olacağ işte bu.
    Cevapla
  • akmercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Kazaya karışan bütün araçlar FG plaka bu rastlantı mı ölenlere Allah Rahmet Etsin.
    Cevapla
  • fren 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi şayet dendiği gibi fren sisteminde bir arıza olmuş ise suçlu şoformudur yoksa o fren sistemini yapan muhendis midir ,1979 dan 1998 e kadar ağır vasita ile çalışırdım o donemlerde ağır vasıtaların arka çekici lerınde yaylı imdat olurdu fren sisteminde bir arıza oldumu arka frenler otomatikmen kitlerdi kitlememesi imkansız aracın hareket etmeside imkansızdı, o sistemi şimdi ağır vasitalardan kaldırdılar niçin acaba mesela bu araçta o sistem olsaydı fren boşaldığı andan itibaren ancak 10 metre gidebilir ,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!