'Uyuşturucunun Ana'sı yakalandı!

Eskişehir'de uyuşturucu madde satıcıları arasında 'ana' olarak bilinen 51 yaşındaki Aysel U., polis tarafından yakalandı.

GİRİŞ 28.07.2017 14:49 GÜNCELLEME 28.07.2017 14:59
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince Zafer Mahallesi Ünallar Sokak'ta uyuşturucu madde ticareti yaptığı iddia edilen Aysel U.'nun evine operasyon düzenlendi. Geçen 18 Temmuz'dan bu yana hakkında arama kararı bulunan ve evinde gözaltına alınan Aysel U. ile birlikte ruhsatsız tabanca ve 57 mermi de ele geçirildi.

Aysel U. 'uyuşturucu madde satmak ve ruhsatsız tabanca bulundurmak' suçlarından bugün adliyeye sevk edildi. Kiloları nedeniyle yürüme zorluğu çeken Aysal U., adliyeye tekerlekli sandalye ile getirildi. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 4
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    yakında tekrar yakalanır sonra tekrar yakalanır daha sonra tekrar yakalanır bir daha sonra tekrar yakalanır daha sonra bilahere tekrar yakalanır ve son kez daha yakalanır sonra 75.yaşgününde ölünce tekrar haber olur
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir kilo uyuşturucuyu tek seferde verin gitsin buna. Şimdiye kadar hayatını kararttığı insanların karşılığı olarak bunu hak ediyor.
    Cevapla
  • Hatice 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum size
    Cevapla
  • bayburtlu ethem 6 yıl önce Şikayet Et
    atın içeri birdahada gün yüzü görmesin milletin çocuğunu zehirleyerek hayat sürdürülmez yazık yaşına
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
Üsküdar’da feci olay: Beton pompası apartmanın üzerine devrildi! 2 balkon çöktü