PYD'li teröristin itiraf günlüğü

Zeytin Dalı harekâtında ele geçirilen 18 yaşındaki bir teröristin günlüğü, terör örgütü PYD’nin zalim yüzünü ortaya koydu.

PYD'li teröristin itiraf günlüğü
PYD'li teröristin itiraf günlüğü
GİRİŞ 03.03.2018 10:52 GÜNCELLEME 03.03.2018 14:18
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

ZEYTİN Dalı harekâtıyla PYD-PKK’dan temizlenen bölgelerde teröristlere ait binlerce belge ve materyal ele geçirildi. PYD/YPG-PKK’nın Afrin’de çocukları zorla ailelerinden kopararak silah altına aldığı, ele geçirilen belgelere de yansıdı. 

ZORLA SİLAH ALTINA ALINAN ÇOCUKLAR

10 ila 15 yaşları arasında çocukların kamplara alınarak silah eğitimleri verildiğini gösteren fotoğraflara ulaşıldı. Örgütün zorla silah altına aldığı çocukların günlüklerinde ise terör örgütünün içinde bulunduğu durum gözler önüne serildi. 

HAYATIM MAHVOLDU

Örgütün zorla silah altına aldığı Abdu Osman adlı çocuğa ait günlükte örgüte isyan ettiği görülüyor. Abdu Osman günlüğünden bir bölüm şöyle: 

“18 yaşındayım, etrafımda neler olup bitiyor anlamıyorum. Neden geriye doğru gidiyorum gibi hissediyorum, anlamıyorum. Neden hayatım darmadağın oldu? Bana ne oldu ki? Hayatım mahvoldu. Ağlıyorum, bağırıyorum kalbimden. Ölüm benim için bir kurtuluş mudur bilmiyorum. Ben ölsem de bu sıkıntı asla bitmeyecek. Burada beni ne kimse anlıyor, ne de dinliyor. Benim büyük bir ailem vardı. Hayatım mahvoldu, şimdi çözüm ölüm değil de nedir? Evlenecektim onu da elimden aldılar. Hayatım çok kötü.”

Terör örgütünün silah altına aldığı kişilerin yüzde 10’unun, 18 yaş altı çocuklardan oluştuğu istihbarat raporlarına yansımıştı.

YORUMLAR 12
  • MACKALI 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu Kılıçdaroğluna ve onun gibi emperyalist kuklalarına okutun.
    Cevapla
  • dubara 6 yıl önce Şikayet Et
    Satılmışlara değil Ösoya katılsaydın o zaman...
    Cevapla
  • Tahref 6 yıl önce Şikayet Et
    Yetiş ey Türk...
    Cevapla
  • ahmet demirci 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah celle celalü den duam odur ki zorla tutulanlar biran ömce kaçma fırsatı bulsunlar.Bilerek isteyerek terör örgütünde kalanları da beter etsin.kahretsin.
    Cevapla
  • Müminler kardeştir 6 yıl önce Şikayet Et
    gencecik Kürd evlatlarını kandırıp siper ediyorlar, mahvediyorlar gençliklerini. ALLAH bu leninist düzene fırsat vermesin. ALLAH hidayet etsin, yola gelmeyeceklerse kahreylesin pkk yı. Kürd halkı yeryüzündeki en dindar halkların belki de başında gelir. pkk nın ardeşlerimizi kandırmasına, imanlarından etmesine müsaade etmesin ALLAH (Azze ve Celle)
    Cevapla
  • Müminler kardeştir 6 yıl önce Şikayet Et
    "gercekci" takma isimli kişi, ALLAHın Hâdî (Hidayet veren) ismini bilmiyorsun galiba. Tarih boyunca nice müşrikler yola gelmedi mi? cahil cahil konuşma
    Cevapla
  • gercekci 6 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın yola geleceğine mi inanıyosun beklentiye bakarmısın...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelinin duvağını toplarken başından vurulmuştu: 3 aylık hamile kadından acı haber!
İsrail kendi askerlerini öldürüyor! Filo komutanından dikkat çeken sözler