İstanbul'a giriş-çıkışlar tutuldu!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nün koordinesinde 39 ilçenin emniyet müdürlüğü ekipleri, 100 noktada 1500 polis ile “Kurt Kapanı-15" denetimi gerçekleştiriyor.

GİRİŞ 06.03.2018 14:54 GÜNCELLEME 06.03.2018 15:40
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İstanbul'da, hava ve deniz polisinin desteğiyle gerçekleştirilen Kurt Kapanı-15 operasyonu kapsamında, havalimanları, vapur iskeleleri, otoyolların da aralarında bulunduğu 100 noktada bin 500 personelin katıldığı uygulama başlatıldı. 

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın koordine ettiği ve 14.00'te başlayan Kurt Kapanı-15 operasyonuna, İstanbul emniyetine bağlı tüm şube ve ilçelerden polisler katılıyor. 

 

 

Havacılık Şube Müdürlüğü'ne bağlı polis helikopteri, Deniz Şube Müdürlüğü'ne ait polis botları ve dedektör köpeklerin de yer aldığı operasyon kapsamında, Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanları, vapur iskeleleri, halkın yoğun bulunduğu tüm ilçelerdeki caddeler ve meydanlar, suç oranının yüksek olduğu semtler, umuma açık mekanların da aralarında bulunduğu 100 noktada, bin 500 personel ile uygulama ve denetim gerçekleştiriliyor. 

Polis ekipleri, şüpheli görülen kişilerin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulamasını yaparken, umuma açık bazı mekanlar ve iş yerlerinde de arama yapılıyor. 

Kurt Kapanı-15 operasyonu kapsamında denetim ve uygulamaların saat 16.00'ya kadar süreceği belirtildi.

YORUMLAR 6
  • gururumuz78 6 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun polisimize istanbulda sık sık yapılması gerekir sadece cadde değil bazı sokaklarda da yapılmalı türk polisi gururumuz
    Cevapla
  • Anadolu Sevdalısı 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcülerin, aranan suçluların, silah kaçakçılarının ve uyuşturucu kaçakçılarının yakalanması için aynı anda tüm Türkiyede 300 bin polis,200 bin jandarma, 500 bin TSK personeli ve 1 milyon özel güvenlik ile toplamda 2 milyon güvenlik personeli ile arama ve GBT sorgulamaları yapılmalıdır. Bu şekilde aramalar yapılırsa hiç bir suçlu adaletten kaçamaz.
    Cevapla
  • Uyarıcı 6 yıl önce Şikayet Et
    GBT kontrolünde hata yapılıyor. Şüpheli olup da gerçek kimliği ile dolaşan kalmadı. Bir şekilde temiz sicilli sahte kimlik ile dolaşanlar var buna önlem alınmalı. Mesela GBT kontolünde Dede, Anneanne, Babaanne vs. gibi kimlikte yazmayan ancak gerçek kişinin bilebileceği bilgiler sorulmalı.
    Cevapla
  • burak 6 yıl önce Şikayet Et
    polisimizin eline yüreğine sağlık, herşeyi bizim için yapıyorlar. Allah razı olsun hepsinden, Allah korusun
    Cevapla
  • Remzi 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke şehir eşkiyaları ve mafya bozuntuları ve zehir tacirlerinede bukadar baskı uygulasanız yine 4 garibanın canı yanacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağız"
Dua, Arapça ve araba... Ali Erbaş'tan iddialara ilişkin açıklama!