Aksaray'da trafik kazası: 2 ölü 2 yaralı

Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Süleyman Tuna'nın kullandığı otomobil Aksaray'da devrildi. Eşi ve küçük kızı öldü. Yaralanan Tuna ve 5 yaşındaki kızı hastaneye kaldırıldı.

Aksaray'da trafik kazası: 2 ölü 2 yaralı
Aksaray'da trafik kazası: 2 ölü 2 yaralı
GİRİŞ 17.09.2007 10:04 GÜNCELLEME 17.09.2007 10:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Süleyman Tuna idaresindeki 01 DM 026 plakalı otomobil, Aksaray-Adana karayolunun 13. kilometresi Organize Sanayi Bölgesi girişinde devrildi.


Sürücünün eşi Leyla (31) ve kızı Beyza Tuna (2) olay yerinde hayatını kaybetti. Yaralanan sürücü Süleyman ve diğer kızı Zehra Betül Tuna (5) ise Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çukurova Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim görevlisi olduğu öğrenilen Süleyman Tuna, 5 yaşındaki kızı Zehra Betül'ün karaciğerindeki rahatsızlık nedeniyle tedavi için Ankara'ya gittiklerini söyledi.


(aa)

YORUMLAR 2
  • dursun baltacı 16 yıl önce Şikayet Et
    bune yaaa. ben aksarayda yaşayan biriyim.öncelikle ölenlere ALLAH\'TAN rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum.ALLAH sabır versin.amaaaaa bu aksaray haber 7 com\'a 4 kez çıktı bu dördündede trafik kazasıyla ilgili.bir uğursuzluk var ama nerde bende anlamış değilim.
    Cevapla
  • mehmet keklik 16 yıl önce Şikayet Et
    allah (cc) yar ve yardımcınız olsun. Cenab-ı allah ölenlere rahmet kalanlara sabır versın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trafik magandası! Çarpıp kaçtı
Antalya'da mayıs ayında kar sürprizi