Teröristlerin hedefi Mekke değilmiş

Suudi Arabistan İçişleri Bakanlığı, Hac sezonun başlamadan 3 gün önce yakalandığı duyurulan grubun hedefinin Mekke ya da Hacılar olmadığını açıkladı.

Teröristlerin hedefi Mekke değilmiş
Teröristlerin hedefi Mekke değilmiş
GİRİŞ 22.12.2007 00:00 GÜNCELLEME 20.11.2018 03:48
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bakanlık sözcüsü General Mansur El Türki, El Arabiya televizyon kanalındaki haberin ardından yaptığı açıklamada, 'Yetkililer, Hac dönemindeki güvenlik planını başarısızlığa uğratmak ve düzeni bozmak amacıyla terör eyleminde bulunmaya hazırlanan bir grubu yakalamıştır. Bu grubun hedefi, Mekke ya da Hacılar değildir' diye konuştu. Merkezi Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan El Arabiya kanalı, kaç kişinin dahil olduğu açıklanmayan bir grubun Hac dönemi başlamadan 3 gün önce yakalandığını duyurmuştu.

 

 

 

 

 

 

 

İLİŞKİLİ HABER

 

Şok! Mekke'yi kana bulayacaklardı
Hac mevismi dolayısıyla milyonlarca Müslüman'ın akın ettiği Suudi Arabistan'ın başkenti Mekke'de, hacılara yönelik saldırı yapmaya hazırlanan bir grup militan yakalandı

 

 

 

 

 

YORUMLAR 3
  • ceyda dereci 16 yıl önce Şikayet Et
    Artık uyanın . Bakanlık sözcüsüne pek inanmadım . Olayı örtmeye çalışıyor . Çünkü hac gelirlerinde azalma olabilir . Kendilerini en iyi müslüman , en güzel cihad eden olarak tanıtıp , dine ve müslümanlara kafirlerden daha çok zarar verenlere inanan saflarımız artık uyansınlar . El - Kaide alehinde her habere yalan demeyi bırakalım ve gözlerimizi açalım . Dinimizde bozgunculuk çıkarmak var mıdır ?
    Cevapla
  • Kerem Kayar 16 yıl önce Şikayet Et
    ne bu . ne bu şimdi kafamı geciyorsunuz anlamıyorum itimat etmediğiniz haberleri vermeyin kardeşim hacılarımız var korkutuyorsunuz bizi ya zaten inanmamıştım iyi yapmışım.
    Cevapla
  • Mustafa 16 yıl önce Şikayet Et
    Yakışmıyor Haber7. İnsanları korkutuyorsunuz 3 gün önceki haberi yayınlıyorsunuz hemde yalan haber olduğunu söylüyorsunuz 10dk geçmeden
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Avrupa'nın ilk nükleer adımı
Fiyatına bakmadan satın aldılar! İşte 2024'te en çok satılan 10 akıllı telefon...