Şok! Mekke'yi kana bulayacaklardı

Hac mevismi dolayısıyla milyonlarca Müslüman'ın akın ettiği Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde, hacılara yönelik saldırı yapmaya hazırlanan bir grup militan yakalandı

Şok! Mekke'yi kana bulayacaklardı
Şok! Mekke'yi kana bulayacaklardı
GİRİŞ 20.12.2007 22:50 GÜNCELLEME 20.12.2007 22:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Suudi Arabistan'ın Mekke kentinde Hac farizasını yerine getirmek için ülkede binlerce Müslümanın bulunduğu bir dönemde saldırı hazırlığı içinde olduğu sanılan bir grubun yakalandığı bildirildi.

El Arabiya televizyon kanalında Suudi Arabistan güvenlik birimlerindeki kaynaklara dayandırılan haberde, Hac döneminde çok sayıda kentte saldırı planlayan El Kaide terör örgütüne bağlı bir grubun yakalandığı belirtildi.

Söz konusu grubun kaç kişiden oluştuğu belirtilmeyen haberde, grubun 'güvenlik karmaşasından' yararlanarak saldırı düzenlemeyi planladığının sanıldığı ve Hac sezonunun başlamasından 3 gün önce yakalandıkları kaydedildi.

AA

YORUMLAR 8
  • ceyda dereci 16 yıl önce Şikayet Et
    . El - Kaide onlara inanan saf müslümanlardan güç alıyor . El - Kaide , ona destek olan müslümanlar olmasa haksız kan dökmeyi bırakırdı .
    Cevapla
  • kor4y dınç 16 yıl önce Şikayet Et
    YALAN. EL KAİDE gibi aşırı islamcı gruplar asla böyle bir hedef seçmez yapsa yapsa israil yahut abd yapıp el kaidenın ustune atar ayrıca böyle birşeyin olmasıda imkansız üstü imkansız varsa sıkan yiyen yapsın
    Cevapla
  • Kerem Kayar 16 yıl önce Şikayet Et
    ?. eylemde kullanılacak materyalleri ve kişilerin gerçekten el kaideye bağlı olduğuna dair ciddi deliller olmadığı takdirde bu habere inanmıyorum. Abd yine iş başında el kaide yalanları ile. Dünya nasıl bir düzenin için de inanmak dai istemiyorum Allah muhafaza.
    Cevapla
  • ms yasar 16 yıl önce Şikayet Et
    ebabil kuşları. ALLAH kendi evini korur ebabil kuşlarını hatırlamak lazımm ebrehenin düştüğü durumu bugünün ebrehesi puşth
    Cevapla
  • Fatih Atilla 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah evine bakar hiç bir şey olmaz.. Başlarına tekrar taş gelirse şaşmam. pardon kayalarmı diyiyim dağmı tepemi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaraylı yıldızdan derbi öncesi flaş sözler: Mutlu değilim
İstanbul motosiklet dehşeti! 6 yaşındaki çocuğa çarpıp kaçtı!