16 kişilik ekip yola çıktı

Merkez üssü Bala ilçesi olan 5,5 büyüklüğündeki depremin ardından İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü'nce bölgeye 16 kişilik kurtarma ekibi, 4 araç ve 1 köpek gönderildi.

16 kişilik ekip yola çıktı
16 kişilik ekip yola çıktı
GİRİŞ 27.12.2007 04:23 GÜNCELLEME 12.03.2018 14:31

Başbakanlık Türkiye Acil Durum Yönetimi Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, depremin ardından Ankara Valiliği Kriz Merkezi, Bala Kaymakamlığı, Bala Emniyet Müdürlüğü, Bala İlçe Jandarma Komutanlığı, İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü ve Kızılay ile irtibata geçildiği, ihtiyaçların belirlenmesi ve sağlanması amacıyla çalışmalar başlatıldığı ve gelişmelerin yakından izlendiği bildirildi.

 

İlk bilgilere göre, depremde can kaybı ve hasarın olmadığı bilgisinin alındığı kaydedilen açıklamada, İçişleri Bakanlığı Sivil Savunma Genel Müdürlüğü'nce bölgeye 16 kişilik kurtarma ekibi, 4 araç ve 1 köpek gönderildiği belirtildi.

 

 

Açıklamada, bölgedeki 5 kişilik personele ek olarak, Ankara Kızılay Afet Operasyon Merkezi'nden 3 kişilik bir ekip, yeteri kadar çadır, battaniye ve 1 mobil mutfak gönderildiği ifade edilerek, yapılacak tespitlere göre ihtiyaç bulunması durumunda yardım malzemesi gönderilmek üzere gerekli hazırlıkların yapıldığı da kaydedildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLİŞKİLİ HABERLER

 

Bala'da son 8 günde 151 deprem

 

İki yerleşim yerinde yıkıntılar var

 

Bala depreminde son durum

 

Başkent 23 dakikada 5 kez sallandı

 

'Herşey normal'

 

Can ve mal kaybı yok

 

Deprem Çorum'da da hissedildi

 

Kızılay Bala'ya uzman ekip ve yardım malzemesi gönderdi

 

Erdoğan ve Atalay bilgilendiriliyor

 

Başkent 23 dakikada 5 kez sallandı

 

 

 

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuk ne anlama geliyor?
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede