Duygu Delen'in ölümünde kritik gelişme!

Gaziantep’te apartmanın 4. katından düşerek ölen 17 yaşındaki lise öğrencisi Duygu Delen’in ölümüne sebep olmakla suçlanan Mehmet Kaplan’ın kanında ve idrarında uyuşturucu tespit edildi. Delen ailesinin avukatı Önder Alkurt, "Bu çok önemli bir gelişme'' dedi.

Duygu Delen'in ölümünde kritik gelişme!
Duygu Delen'in ölümünde kritik gelişme!
GİRİŞ 27.08.2020 15:26 GÜNCELLEME 27.08.2020 15:26
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

13 Ağustos'ta Gaziantep’in Şehitkamil ilçesi Batıkent Mahallesi'nde bir apartmanın 4. katından düşerek ölen 17 yaşındaki Duygu Delen’in ölümüne sebep olmakla suçlanan Mehmet Kaplan çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Delen ailesinin avukatı Önder Alkurt yaptığı açıklamada Kaplan'ın kanında ve idrarında uyuşturucu tespit edildiğini söyledi. Avukat Alkurt, İstanbul'da Adli Tıp raporunda yapılan incelemede Mehmet Kaplan'ın kanında alkolün ötesinde uyuşturucu bulunduğunu söyledi.

Bilirkişi raporunun incelendiğini belirten Öndert Alkurt, "Bu çok önemli bir gelişme. Davanın seyrini değiştirecek bu gelişmenin detayları daha sonra ayrıntılarıyla kamuoyuna duyurulacaktır" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Kalbi temiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne işin vardı kızım uyuşturucu kullanan adamın evinde yahu.... Ne işin vardı?
    Cevapla
  • Nermin 3 yıl önce Şikayet Et
    Akilsizlik.anne baba sözü dinləmək yerinə uyusturucunun yalan vadlerini dinləməyi tercih ediyor simdiki kızlarımız malesef önünə kecemiyoruz bu durumun malasef
    Cevapla
  • Bircihan 3 yıl önce Şikayet Et
    Şahsın o gün ki telefon görüşmeleri iyice incelenmeli şahıs kızla görüşneden önce bir başka erkek arkadaşı ile olan görüşmesi incelenmeli şahıs kıza belkide o arkadaşı ile cinsel tacizde bulmak istedi arkadasinin gelecegini soylemis olabilir kız bu durumdan kurtulmak için son çare kendini aşağı atmış olabilir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber