EGM'den açıklama: 6 hesap kullanıcısı tespit edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, deprem üzerinden bölge halkına yönelik aşağılayıcı, tahkir ve tezyif edici paylaşımlarda bulunan 6 hesap kullanıcısı tespit edildiğini duyurdu.

EGM'den açıklama: 6 hesap kullanıcısı tespit edildi
EGM'den açıklama: 6 hesap kullanıcısı tespit edildi
GİRİŞ 30.10.2020 21:11 GÜNCELLEME 30.10.2020 21:11
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

EGM’den yapılan açıklamada, “Yürütülen sanal devriye faaliyetleri kapsamında; İzmir ve çevre illerde meydana gelen deprem üzerinden bölge halkına yönelik aşağılayıcı, tahkir ve tezyif edici paylaşımlarla halkın bir kesimini diğer bir kesimi aleyhine düşmanlığa ve/veya kin beslemeye alenen tahrik ettiği değerlendirilen 20 paylaşıma rastlanıldığı, yapılan 6 paylaşımın kullanıcısının tespit edilerek gerekli çalışmaların yapılması için adli mercilere intikal ettirileceği, Konuya ilişkin takibat ve çalışmaların hassasiyetle devam ettiği hususu; Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR 19
  • kadir 3 yıl önce Şikayet Et
    biz halk olarak fikir ozgurlugu babinda fikrimizi beyan ettigimizde halkin kin ve nefret e suruklemekten cezayi yiyoruz unlu, gazeteci yada siyasi oldugunda dokunulmaz oluyorlar hic ceza alan olmuyor nasil bir adalet onlar soyleyince fikir ozgurlugu biz soyleyince kin ve nefret soylemi bayan soyer dinime ve peygamberime hakaret edenlerin paylasimini yapiyor yakalanip soruturma acilmiyor bizim en ufak soylemimiz suc sayiliyor cok sacma.
    Cevapla
  • gurbetci 3 yıl önce Şikayet Et
    cok dogru
    Cevapla
  • ŞaH MaT 3 yıl önce Şikayet Et
    Biri zaten alenen ulu ortada yani aşikar. Tekin Gürsel Alın onuda alın alın alın onu da alın
    Cevapla
  • Toprak7362 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazı seylerin dini dili ırkı olmaz nedir bu ırkçı insanlardan çektiğimiz dogudan deprem olur batıda biri kalkar terbiyesizce birşeyler söyler batıda da depremler bu kez dogudan biri birşey söyler bu tür insanlar her kim olursa olsun ne kendisine ne ailesine nede Türkiyeye bir yararı asla olamaz olmamıştır depremi yaşayan bilir biri bu ahmak insanlara artık haddini bildirsin... Depremde enkaz altında kalan minnacık bebeklerde var. RABBİM yardım etsin enkaz altında kurtarmayi bekleyenlere boş boş konuşanlarada akıl fikir versin
    Cevapla
  • Bizans Artıkları 3 yıl önce Şikayet Et
    Peygamberimize hararet eden derginin kapağını paylaşan o İzmirli kadınında hızlıca yakalanmasını istiyoruz..
    Cevapla
  • nimet 3 yıl önce Şikayet Et
    Böyle bir felaket yaşanıyor iken, bu tür paylaşımlar çok üzücü.. Midesiz bunlar..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...