SMA hastası bir yaşındaki Zeynep için yardım çağrısı

SMA hastası 1 yaşındaki Zeynep İnci Zorbacı’nın ailesi, çocukları için tek umut olan Amerika’daki ilaç tedavisi için sosyal medyada yardım kampanyası başlattı.

SMA hastası bir yaşındaki Zeynep için yardım çağrısı
SMA hastası bir yaşındaki Zeynep için yardım çağrısı
GİRİŞ 05.12.2020 12:59 GÜNCELLEME 05.12.2020 13:00
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Henüz 5 aylıkken SMA Tip 1 hastalığı tanısı konulan Zeynep İnci Zorbacı'nın durumu, korona virüs sürecinde tedavisi aksayınca daha da kötüleşti. 1 yaşındaki Zeynep İnci bebeğin ve ailesinin umudu ise Amerika'daki ilaç. Zeynep İnci bebeğin tedavi masraflarını karşılayabilmek adına sosyal medya platformlarında kampanya başlatıp yardım çağrısında bulunan aile, gelecek yardımları beklediklerini ifade etti.

 

 

Öte yandan, Zeynep İnci'nin yaş günü için hastanede yapılan pastalı kutlama ve ailesinin yardım çağrısı kameraya yansıdı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Krch 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben mi göremedim yoksa IBAN numarası yok mu
    Cevapla
  • Yardımlaşma 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür durumlarda hemen valilik kanalı ile yardım kampanyası baslatılması lazım. Lütfen haberlerinizde geçen gün olduğu gibi bu kampanyaların IBAN numaralarını da paylasın. Hemen yardım edelim. Yeri geliyor zekat verecek kişi bulamıyoruz. Zekatlarımızın ve sadakalarımızın ihtiyaç sahiplerine gitmesi için aracı olabilirsiniz.
    Cevapla
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Varsa bu ilaç neden bu kadar pahalı bu ilacı bulupta bu kadar pahalı satan amerikalı firmayı Allaha havale ediyoruz bu tarz vakalar amerikada iyileşiyor mu bu tedavinin ilacını bi Türk kimyager kopyalıyamıyormu Allah yardımcınız olsun saglık bakanlıgı prof larına hasta baktıraxagına yeni tedavi ve ilaç gelişimine yönlendirmeli artık beyin göcü veriyoruz adam corona İn ilacını almanyada buluyor neden????? .....
    Cevapla
  • onur 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür vakalar medyada gündeme gelmeden vakit kaybetmeden devlet tarafından çözülmelidir.
    Cevapla
  • İbrahim sosa 3 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı ndan belediye başkanlaruna kadar herkes lüks araçlarını satsinlar ne kadar hasta çocuk varsa tedavi etsinler
    Cevapla
  • aspnetturkiye.com 3 yıl önce Şikayet Et
    eşşekle gidip gelsinler dimi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye ve Almanya'dan İsrail'e uyarı niteliğinde açıklama
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...