Yasağı dinlemediler! Parklara akın ettiler

İstanbul'da Ramazan Bayramı’nın birinci gününü bazı vatandaşlar parklarda geçirdi.

Yasağı dinlemediler! Parklara akın ettiler
Yasağı dinlemediler! Parklara akın ettiler
GİRİŞ 13.05.2021 15:43 GÜNCELLEME 13.05.2021 16:14
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İstanbul'da Ramazan Bayramı’nın birinci gününü bazı vatandaşlar parklarda geçirdi. Bir vatandaş ise, koronavirüse inanmadığı için dışarı çıktığını söyledi.

Ramazan Bayramını’nın birinci gününde bazı İstanbullular, Eyüpsultan’da bulunan Yeşilpınar Bölge Parkı’na geldi. Parka gelenlerin çoğunluğunun emekli ya da çocuklu aileler olduğu görüldü. Vatandaşlar hem koronavirüsten hem de eski bayramların tadının olmamasından yakındı.

"BEN İNANMIYORUM"

Parkta vakit geçirenlerden İbrahim Tiryaki, eski bayramların olmadığını belirterek, “Eski bayramlar hiçbir yerde yok, biz arıyoruz çocukluğumuzdaki bayramları” diyerek, şöyle konuştu: “Sabah erkenden kalkardık, herkese yemeğe giderdik. Köy köy dolaşıp gezmeye giderdik. Burada kimseye gidemiyoruz ki biz böyle yaşadık eskiden. Eskiden yapılanları kimse bilmiyor. Şimdi köyde kimse kalmadı ki burada da aynı. Koronavirüsten dolayı kimse kimseye gidemiyor. Her şey bitti.”

ESKİ BAYRAMLARI ÖZLEDİK

Yasaktan dolayı köyüne gidemediğini belirten Tiryaki, koronavirüse inanmadığını söyleyerek, “Her gün milletin içerisindeyim bana koronavirüs bulaşmadı. Ben inanmıyorum” dedi.

Eski bayramları özlediğini ifade eden Mustafa Taşkıran da “İnşallah müslümanlığa eziyet edilmeyen yeni bayramları diliyoruz” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 21
  • Velhasıl-ı Kelam 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu yasaklara uymayanlar yarın seçim zamanı hükümetin pandemi tedbirlerini sorgulayıp yetersiz bulur. Yav arkadaş sen hükümetin dediğini yapmıyorsun ki eleştirmeye hakkın olsun. 15 gün dizimizi kırıp oturamıyoruz ya. Gerçek manada işi olmayanlar 15 gün kapansa hastalık 1000 küsürlü sayılara iner. Ama bu şekilde 10 binin altına bile inemedik malesef.
    Cevapla
  • aynen devam 2 yıl önce Şikayet Et
    evde sıkılıyorum ayağına geziyor gereksiz insanlar topluluğu bunların yüzünden 100 binler işsiz kaldı karantinayı delene sağlık ücretli olsun hem de olması gereken ücretin 3 katı olsun ki biraz korkup evde kalırlar sadece bugün 3 tane covid den cenaze var aile dostlarımdan o da bildiklerim her gün kaç kişi vefat ediyor bilmiyoruz hastalık yok amerikan oyunu diyen gereksizler inşallah gerçekleri acı bir şekilde öğrenmezsiniz sağlıcakla kalın Allah'a emanet dostlar.
    Cevapla
  • zafer gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    oturduğum semtte 3 gün öncesine market açıldı,hem kapı dışında,hem kasa başında uuzun kuyruk vardı,içerisi ise tıklım tıklım.sen buna göz yum kalk miletin teptenha parkta oturmasına karış,yine 5-10 kişinin anca olduğu mezarlığa kabir ziyaretini engelle -yanlış çok yanlış.
    Cevapla
  • Zafer Gülten 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatandaş nikli,. Polise ihbar ettim birde azar işittim "Ya kardeşim senin başka derdin yokmu diye" Burasi Turke
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Peki bunu buraya yazacağına neden polise ihbar etmiyorsun? Senin yaptığın daha çok yanlış !
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Onu tanımadığın için inanmıyorsun. Ancak tanıştığında çok geç olabilir! Dikkat!
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastaneye giderken kırk kere sorguya çekiliyorsun. Gereksiz yere sokakta ve parklarda gezersen kimse sormaz. Bu ne biçim kapanma? Hakkımı helal etmiyorum.
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin hakkin filan geçmedi ,soytarilik yapacaksan başka kapiya, Hadi teyze hadi
    Cevapla
  • Ayse 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin ne Hakkin gececemiş sus
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İlk yurt dışı ziyaretini Türkiye'ye yaptı! Ankara'da 6 kritik konuda imzalar atıldı...
Anayasa Hukukçusu uyardı! Bu hata tekrar yapılmamalı