Alanya plajında Afganistan bayrağı dikilmesine ilişkin Antalya Valiliğinden açıklama

Son Dakika... Antalya Valiliği Alanya plajında Afganistan bayrağı dikilmesi görüntüleri hakkında "Görüntü 2018 yılına ait olup görüntüdeki şahıs ülkemiz vatandaşıdır ve Emniyette işlemleri devam etmektedir." açıklamasını yaptı.

GİRİŞ 11.08.2021 16:48 GÜNCELLEME 11.08.2021 17:12
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı bünyesinde güvenli internet kullanımı için vatandaşlara rehberlik amacıyla başlatılan SİBERAY sosyal medyadan 'Dezenformasyona alet olmayın' uyarısı geldi.

SİBERAY paylaşımında " Sosyal medyada dolaşıma sokulan algı ve dezenformasyon maksatlı içeriklere itibar etmeyin. Aslından saptırılmış görseller içeren ve provokasyon amaçlı olduğu değerlendirilen paylaşımlarla ilgili gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Dezenformasyona alet olmayın." ifadeleri yer aldı.

ANTALYA VALİLİĞİ: GÖRÜNTÜ 2018 YILINA AİT

Açıklama şu şekilde; 

Bugün sosyal medyada çıkan Alanya’da bayrak asma ile ilgili haberlerde çıkan görüntülerdeki ilki 2018 yılına ait olup görüntüdeki şahıs ülkemiz vatandaşıdır ve Emniyette işlemleri devam etmektedir.

Sosyal medya düzenlemesinde Almanya modeli uygulanabilir mi? AK Parti harekete geçtiSosyal medya düzenlemesinde Almanya modeli uygulanabilir mi? AK Parti harekete geçti

ŞAHSIN EMNİYETTEKİ İŞLEMLERİ DEVAM EDİYOR

İkinci görüntüdekiler ise görüntünün çekildiği yerin personeli olup oradaki birden fazla ülkenin bayrağının bulunduğu direklerden sadece birinin gösterildiği anlaşılmakla birlikte ilgili şahıslar Emniyet müdürlüğümüzce tespit edilerek konu Başsavcılığımıza intikal ettirilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

YORUMLAR 44
  • Ülkem benim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan üç yıl önceki görüntüyü bugün gündeme getirmek ortalık karıştırmak, batıya uşaklık etmektir. Kandil köpeklerine, oy için kandilin siyasi ızantılarına yalakalık yapan mandacı sütü bozuklar , teröristlere değil mazlumlara laf atarlar. Kahrolun.
    Cevapla
  • mişmiş 2 yıl önce Şikayet Et
    Edepsizlik eden mültecileri hemen sınırdışı edin. Hiç affetmeyin. Edebiyle gelen başımız üstüne. Bir ekmeğimiz var ise paylaşırız. Edepsizlik edene hemen yol verin.
    Cevapla
  • Brhm 2 yıl önce Şikayet Et
    PKK paçavrası asılsa bu kadar gündem olmazdı herhalde.
    Cevapla
  • Volkkkn 2 yıl önce Şikayet Et
    Boşuna demiyorlar düşmanı uzakta arama içinde
    Cevapla
  • serdar. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu algıcılara sesleniyorum eskiden olsa 50 60 yıllarda tutardı bu algınız yaa siz ne diyorsunuz ülkemiz sınırları içerisindeki otellerin hepsinde yabancı bayraklar asılı yolda geçen turistlerin tişörtlerinde kendi bayrakları ne olmuş bayrak açtıysa amerikada Almanya'da dünyanın diğer ülkelerin dede türk bayrakları var geçin bunları yemezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…