Kristina'nın ölümünde takipsizlik kararı

Ukraynalı model Kristina Novytska’nın Bodrum’daki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturma tamamlandı. Savcılık Kristina’nın intihar ettiğine kanaat getirerek takipsizlik kararı verdi.

Kristina'nın ölümünde takipsizlik kararı
Kristina'nın ölümünde takipsizlik kararı
GİRİŞ 07.09.2021 07:45 GÜNCELLEME 07.09.2021 07:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ukraynalı model Kristina Novytska (25), Bodrum’daki evinde ölü bulunmuştu. Elleri oturduğu sandalyeye arkadan kelepçelenmiş, kafasına çöp poşeti geçirilmiş haldeydi. Evin kapısı arkadan kilitli, demir parmaklıklı pencerelerde de herhangi bir zorlama izi yoktu. Cinayet şüphesiyle başlayan soruşturmada bir süre sonra intihar ihtimali de ortaya çıktı. Kristina’nın kollarındaki kelepçenin kutusu da hemen yanı başında bulunmuştu. Önce kelepçelerin izi bulundu. Kelepçeyi Kristina’nın internetten sipariş ettiği belirlendi.

FİLMİ TAKLİT ETTİ

Kristina’nın Ukrayna’da yaşayan annesinin ifadesi alındı. Anne ifadesinde “Kristina’nın psikolojik problemleri vardı. Burada bir süre tedavi gördü ama iyileşemedi. Antidepresan kullanıyordu. Pandemi de iyice psikolojisini bozmuştu. Olaydan bir süre önce Ukrayna’ya gelmek için bilet almıştı, ancak uyuduğu için uçağı kaçırmış” dedi.

Kristina’nın Murat adlı erkek arkadaşının da ifadesi alındı. İfadesinde “Kristina ile uzun zamandır tanışıyorduk. Annesi ulaşamayınca beni aradı. Ben de bir arkadaşımı yönlendirdim. Sorunları olduğunu söylüyordu, bana anlatmasını, beraber çözebileceğimizi söylemiştim” diye konuştu. İfadeleri ve bütün diğer delilleri değerlendiren savcılık takipsizlik kararı verdi. Karara göre, Kristina 2003 yapımı ‘Ölüm ile Yaşam Arasında’ adlı filmdeki bir sahneyi taklit etti. Kararda Kristina’yı intihara teşvik eden ve azmettiren birinin tespit edilemediği de vurgulandı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 14
  • Belenay 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına bir insan kendini sandalyeye elleri arkada nasıl kelepçeleye bilir yuh diyorum artık
    Cevapla
  • greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Ruh sağlığı çok önemli kaybettiğinde hayat bitiyor çünkü insanı diri tutan ruhtur o gittiğinde umutlarda bitiyor.Fiziksel rahatsızlıklarda zordur fakat ruh sağlığın yerinde olduğunda çözümü bulmak için uğraşırsın fakat fiziksel rahatsızlığın yoksa ruhun hasta ise ruhunu tedavi etmek daha zordur bazen imkansız çünkü yaşam enerjin yoktur.
    Cevapla
  • vattandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada herkes antidepresan kullanıyor ama hiç birimiz Boruma gidip intihar etmiyoruz.
    Cevapla
  • Bektaş GÜNAY 2 yıl önce Şikayet Et
    Yabancı ve gayri müslim olsa da, hakkı korunmalıydı. Bu ne acele!
    Cevapla
  • osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    kendini nasıl kelepçeleyip başına çuval çevirip birde canına kıyabiliyor? İntihar meğilli olması arkasından tüm tanıdıklarının intihar etmiştir diyerek konuyu kapatması bu ölüm şeklini doğa akışına ters olmasına rağmen nasıl takipsizlik kararı verilebiliyor.Müge anlı çözer bunu ama çözülmesini istemeyen tanıdıkları ve polisi aşması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Putin'in 5. dönemi başladı
Özgür Özel-Bahçeli görüşmesi sona erdi: Özel, görüşmenin detaylarını açıkladı