İki otomobile balık istifi doldurulan 29 kaçak göçmen yakalandı

BİTLİS'te, jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerinde durdurulan iki otomobilde Afganistan ve Pakistan uyruklu 29 kaçak göçmen yakalandı, 2 sürücü gözaltına alındı.

GİRİŞ 11.10.2021 20:43 GÜNCELLEME 11.10.2021 20:44
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İl jandarma Komutanlığı ekipleri, Bitlis-Baykan kara yolunun Sarıkonak köyü mevkiinde yol kontrolleri yaptı. Durdurulan iki otomobilde arama yapıldı.

Aramada, iki otomobilin içi ve bagaj kısmına balık istifi doldurulan Afganistan ve Pakistan uyruklu 29 kaçak göçmen yakalandı, 2 sürücü de gözaltına alındı. Kaçak göçmenler, jandarmadaki işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne gönderilirken, gözaltına alınan 2 sürücünün jandarmadaki sorguları sürüyor.

YORUMLAR 15
  • dikkat 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk kürtlerin ahlakını bozuyor türklere karşı hainlik yapanlar çıkıyor içinden. Pkk destekçisi kürtlere ne zaman iş versem kırıp döküyorlar. ev taşıttım berbat ettiler eşyalarımı ev boyattım kombiyi fayansları kırıp gitmişler. Afganlar daha düzgün iş yapıyorlar. İşlerini iyi yapan ahlaklı çalışkan insanlara ihtiyacımız var.
    Cevapla
  • Nisa 97 2 yıl önce Şikayet Et
    Melekler, dininin emirlerini yerine getirmeyerek kendilerine yazık ederken canlarını aldıkları kimselere: “Sizler ne işle meşguldünüz?” diye sorarlar. Onlar: “Biz düşman yurdunda dinimizi yaşamaktan âciz bırakılmış, gerçekten zayıf kimselerdik” derler. Melekler de onlara: “Allah’ın arzı geniş değil miydi? Orada uygun bir yere hicret etseydiniz ya!” derler. Onların varacağı yer cehennemdir. Orası, son durak olarak ne fenâ bir yerdir.
    Cevapla
  • Tevbe 20 2 yıl önce Şikayet Et
    İman edenler, hicret edenler ve mallarıyla canlarıyla Allah yolunda cihat edenler, Allah yanında pek büyük mertebelere sahiptirler. İşte bunlar kurtuluş ve başarıya erişenlerin ta kendileridir.
    Cevapla
  • Enfal 75 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonradan iman edip hicret eden ve sizinle beraber cihâd edenler de sizdendirler. Ama aralarında akrabalık bağı bulunanlar, Allah’ın hükmüne göre birbirlerine daha yakındırlar. Şüphesiz ki Allah, her şeyi hakkiyle bilendir.
    Cevapla
  • Enfal 74 2 yıl önce Şikayet Et
    İman edip hicret eden ve mallarıyla canlarıyla Allah yolunda cihâd edenlerle, onlara kucak açıp yardım edenler, işte onlar gerçek mü’minlerdir. Onlar için bir bağışlanma ve kesintisi olmayan güzel ve bol bir rızık vardır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den ateşkes açıklaması: Anlaşmaya varamadık!
Türkiye'den BM'nin Filistin kararı hakkında ilk açıklama