HDP'li Paylan CHP ve İYİ Parti'yi hedef aldı!

HDP'li Garo Paylan ittifak ortakları CHP'li Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Partili Meral Akşener'i hedef aldı. Paylan kendiler hakkında, 'bir öyle bir böyle' konuştuklarını ve bunun da umudu kırdığını ifade etti.

HDP'li Paylan CHP ve İYİ Parti'yi hedef aldı!
HDP'li Paylan CHP ve İYİ Parti'yi hedef aldı!
GİRİŞ 15.11.2021 23:10 GÜNCELLEME 15.11.2021 23:13
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

HDP'li Garo Paylan, Halk TV'de katıldığı canlı yayında, 2023 seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulundu. HDP'nin 2019 yerel seçimlerinde verdiği destekle Millet İttifakı'na İstanbul'u kazandırdığını vurgulayan Paylan, "İstanbul'u hep birlikte kazandık. Faşistlere vermedik, İstanbul'u kurtardık. Demokratik bir anlayışa teslim ettik." diye konuştu.

"ORTAK ADAY FİKRİNE AÇIĞIZ BERABER KAZANMALIYIZ"

Konuşmasının bir bölümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı, Adolf Hitler örneği üzerinden hedef alan Paylan, parlamento seçimlerinde ayrı cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Millet İttifakı ile yerel seçimlerde olduğu gibi 'ortak hareket edeceklerini' belirterek," Cumhurbaşkanlığını mutlaka demokrat bir isim kazanmalı. Ortak bir aday fikrine açığız. Hep beraber kazanmalıyız." dedi.

İTTİFAK ORTAKLARI AKŞENER VE KILIÇDAROĞLU'NU HEDEF ALDI

Paylan, konuşmasının devamında ittifak ortakları CHP ve İYİ Parti'nin genel başkanlarının 'bir öyle bir böyle' konuştuğunu vurgulayarak, "Akşener ve Kılıçdaroğlu konuşmalarıyla umudu kırıyor. HDP olarak biz, tek bir yönden konuşuyoruz. Yol temizliğine ihtiyacımız var." ifadelerini kullandı.

DAHA ÖNCE DE HEDEF ALMIŞTI

Paylan, daha önce katıldığı bir canlı yayında da, ittifak ortaklarına yüklenerek, kendilerini görmezden gelen tutumu eleştirmiş, "'HDP ile beraber misiniz?' diye sorduklarında 'Aman tövbe bizim HDP ile işimiz yok' diyorlar. Bu büyük bir sıkıntı" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 50
  • Nazim Arat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kime sorsam Imamogluna oy verip memnun.olan yok, 1 tane hizmeti yok diyorlar sürekli konuşuyor icraat hiç yok. Sozenden daha beceriksiz yoktur derken, Sozenin günahını almışız. Pkk bitince bunların kandil, meclis ve uyuşturucu baronları da bitecek. Dbakir annelerininahi orda dururken bunların iki yakası bir araya gelmez.
    Cevapla
  • Oktay 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD uşağı vatan haini
    Cevapla
  • Gültekin saday 2 yıl önce Şikayet Et
    Demokratmış, hain kukla
    Cevapla
  • Mehmet Doğan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şov yapıyor ve yalan söylüyorsunuz.
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar içimizdeki ERMENİ Düşmanlarımız Gerisi Sadece BOŞ LAF...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
TOKİ, 33 ilde arsa satışı yapacak