Tutuklanan CHP’li belediye başkanı Ender Sevinç’e 12 yıl hapis istendi

Kırklareli’nde rüşvet iddiasıyla aralarından Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'in de bulunduğu 3'ü tutuklu 12 sanık hakkında 4 yıldan 12 yıla kadar hapis istendi.

Tutuklanan CHP’li belediye başkanı Ender Sevinç’e 12 yıl hapis istendi
Tutuklanan CHP’li belediye başkanı Ender Sevinç’e 12 yıl hapis istendi
GİRİŞ 15.04.2022 14:01 GÜNCELLEME 15.04.2022 14:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca usulsüzlük ve rüşvet iddiaları üzerine başlattığı soruşturma üzerine Kırklareli, Tekirdağ ve İstanbul'da düzenlediği eş zamanlı operasyonda aralarında Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç’in de bulunduğu 13 kişi gözaltına alınmıştı.

Jandarmada işlemleri tamamlanan ve aralarında Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç'in de bulunduğu 6 kişi adliyeye sevk edilirken, 7 kişi ise jandarmadaki sorgulamalarının ardından serbest kaldı. Adliyeye çıkarılan Ender Sevinç ve Tolga Ö. tutuklandı.

Aynı soruşturma çerçevesinde İl Genel Meclis Üyesi, CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cem Toptaş’da tutukladı.

Soruşturma çerçevesinde Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca iddianame hazırlandı.
Kıyıköy Belediye Başkanı Ender Sevinç, İl Genel Meclis Üyesi ve CHP Kırklareli İl Başkan Yardımcısı Cem Toptaş ve esnaf Tolga Ö. ve tutuksuz 9 sanık hakkında 4 yıldan 12 yıla kadar hapis istendi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • abdi 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp cumhuriyetin yetiştirdiği hırsızdır, onlar iktidarı sadece yemek, soymak için isterler. Chpden hizmet bekleyen rüyasında görür.
    Cevapla
  • Osmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarin serbest kalir
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Önemli olan ne kadar indiragandi yapmış tanzim edilecek mi yoksa birkaç yıl sonra o paralarla şirket kurup tekrar belediyeden ihale alıp beyfendi mi denecek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de nikah memurunda çirkin hareket: Burada resmî nikah kıyılıyor, dua edemezsiniz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kuveyt Emiri'ni karşıladı