Edirne merkezli FETÖ operasyonu: Bilgi verdiler, etkin pişmanlıktan yararlandılar!

Edirne merkezli 4 ilde düzenlenen FETÖ'nün 'mahrem' yapılanmasına yönelik operasyonunda 12 şüpheliden 2'si tutuklandı, 10'u örgütle ilgili bilgiler vererek etkin pişmanlık hükmünden yararlanıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Edirne merkezli FETÖ operasyonu: Bilgi verdiler, etkin pişmanlıktan yararlandılar!
Edirne merkezli FETÖ operasyonu: Bilgi verdiler, etkin pişmanlıktan yararlandılar!
GİRİŞ 22.05.2022 11:18 GÜNCELLEME 22.05.2022 11:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Edirne merkezli 4 ilde düzenlenen Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) "mahrem" yapılanmasına yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 şüpheliden 2'si tutuklandı, 10'u örgütle ilgili bilgiler vererek etkin pişmanlık hükmünden yararlanıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Zanlıların, Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüphelilerden Ö.K ve G.K, savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Diğer 10 zanlı ise etkin pişmanlık hükümlerinden yararlanarak, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Geçen hafta Edirne Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen, terör örgütünün "mahrem yapılanması" soruşturması kapsamında, haklarında gözaltı kararı verilen, aralarında akademisyen, vergi müfettişi, komiser yardımcısı ve uzmanların da bulunduğu 12 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışma başlatılmıştı.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Ankara, İstanbul, Sivas ve Kocaeli'de eş zamanlı operasyon düzenlenmiş, operasyonda 12 zanlı gözaltına alınmıştı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ugur 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav sıkın kafalarına atın ne bilgisi
    Cevapla
  • SARIÇİÇEK 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliginde sınır tanımayan bu hain örgüte hala meyilli olan varsaki var yakalayıp SALLANDIRACAN KARDEŞİM...
    Cevapla
  • nimet 1 yıl önce Şikayet Et
    Fetö değil, CIA...
    Cevapla
  • Hakkı An 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilgi iki tiptir. Bayat ve taze. Taze bilgi istihbaridir, operasyoneldir, YÖNETİMİN konusudur. Operasyonel olmayan doğruluğu kanıtlanmış bilgi ise Suç/kabahat vs olarak YARGININ konusudur. Operasyonel bilgiyi YARGI konusu yapmak HAİNLİKTİR.
    Cevapla
  • Doğrucu Davud 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha başka ALÇAK TERÖR ÖRGÜTLERİ DE VAR AMA Dünyaya gelmiş geçmiş yılan çiyan AKREP sırtlan gibi en sinsi en aşağılık terör örgütleri soysuz it oğlu itlerin şeceresidir; haşhaşiler, tapınakçılar, siyonist - masonlar ve fetö'cüler, TABİİ BUNLARIN BİR DE İLHAM ALDIĞI TAKİYYECİ İRAN !..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü