Ankara’da koca dehşeti: Kayınbabasını bıçaklayarak öldürüp eşini yaraladı

Ankara’nın Akyurt ilçesinde boşanma aşamasındaki eşinin kaldığı eve gelen koca, kayınbabasını kalbinden bıçaklayarak öldürürken, eşini ise yaraladı.

GİRİŞ 03.07.2022 03:46 GÜNCELLEME 03.07.2022 03:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay, saat 20.30 sıralarında Akyurt ilçesi Yıldırım Mahallesi Karaçam sokakta bulunan 3 katlı apartmanın 2’inci katında bulunan dairede meydana geldi. İddialara göre, bir süre önce Güleser K. eşi Fatih K. ile ayrılma aşamasında olduğu için babasının evine yerleşti.

Akşam saatlerinde kayınbabasının evine gelen Fatih K. 2 çocuğunu almak istediği iddia edildi. Bu duruma tepki gösteren Güleser K. ile Fatih K. tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavga dönüşmesi sonucunda Fatih K. yanında bulundurduğu bıçak ile eşi Güleser K.’yı bacağının çeşitli yerlerinden bıçakladı. Evde bulunan kayınbaba Gazi Akkaya duruma müdahale etmek istediği sırada damadı Fatih K. tarafından kalbinden bıçaklandı.

Akkaya, damadının peşinden koştuğu esnada aldığı darbeler sonucun da apartmanın önünde yığıldı. Fatih K. ise olay yerinden kaçarken kayınbabası Akkaya’nın otomobiline zarar verdi. Olayı duyan çevredeki vatandaşlar sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde Gazi Akkaya’nın hayatını kaybettiğini belirlerken, Güleser K.’yı hastaneye sevk etti. Polis ekipleri kaçan Fatih K.’yı kendi evinde yakaladı.

KAYNAK: İHA
Gülşah Kerimoğlu Haber7.com - Editör
Haber 7 - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Haber7.com sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı.
YORUMLAR 15
  • Mine 36 1 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm islamda acilen 6284 sayılı aileyi batıran kanun iptal edilmeli.
    Cevapla
  • Mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara idam etmek gerek bahçesinin dediği gibi kanun teklifi verilsin kabul ederiz diyor ama idam kararını kendileri kaldırdı haberi yok
    Cevapla
  • Numan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kadını öldürdükten sonra kendiside intihar eden de çok. İdam çözüm olmaz kesinlikle.
    Cevapla
  • Argun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu olayı savunmuyor doğru bulmuyorum. Ancak öyle kadınlar varki bırakın bacağından bicaklanmayı baltayla doğrasan genede kafi gelmez. Şirazeti kayan kimse, erkek olsun kadin olsun devlet idam etmeli. Zira toplumun ahlaken temizlenmesinin başka yolu yoktur.
    Cevapla
  • volkan 1 yıl önce Şikayet Et
    sen ne diyon söyle bana rast geldin vefat eden kişi dayımız yaralanan da kızı her haltı biliyon baltayla kim kimi doğruyor şimdi söyle
    Cevapla
  • kevser 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım iyileri cikar karsimiza
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Serseri herif. Asacaksın bunları, olacak bitecek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin şampiyonluk ihtimalleri! İşte tüm hesaplar...