Edirne'de çıkan orman yangını söndürüldü

Edirne'nin Keşan ilçesinde çıkan orman yangını, kontrol altına alındı. Yangında 1.5 dönüm alan zarar görürken, olaydan sonra kaçtıkları iddia edilen 4 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edirne'de çıkan orman yangını söndürüldü
Edirne'de çıkan orman yangını söndürüldü
GİRİŞ 26.07.2022 18:39 GÜNCELLEME 26.07.2022 18:39

Yangın, saat 17.00 sıralarında Kocadere Göleti mevkisinde çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle büyürken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis, jandarma, AFAD, Keşan Orman İşletme Müdürlüğü ve Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler sevk edildi.

Yangına; 2 helikopter, 5 arazöz, 2 su ikmal aracı, 1 iş makinesi ve 50 personelle müdahale edildi. Yangın, yaklaşık 1 saatlik müdahale sonucu kontrol altına alındı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ederken, yangının ardından olay yerinden kaçtıkları iddia edilen 4 kişinin yakalanması için polis ve jandarma ekiplerince çalışma başlatıldı.


Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu da olay yerine gelerek, yetkililerden bilgi aldı. Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürdürülüyor.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kylian Mbappe ayrılığı resmen açıkladı
Yargıtay'da seçim! Erdoğan devreye girdi düğüm çözüldü! Bir isim adaylıktan çekildi