Sulama kanalında erkek cesedi bulundu

Adana'da Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalındaki regülatör köprünün kapaklarında erkek cesedi bulundu.

Sulama kanalında erkek cesedi bulundu
Sulama kanalında erkek cesedi bulundu
GİRİŞ 16.08.2022 07:54 GÜNCELLEME 16.08.2022 07:54

Olay, saat 06.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Alihocalı Mahallesi'nde meydana geldi. DSİ'ye ait sulama kanalındaki regülatör köprü çalışanları, suyun içinde kapaklara takılan erkek cesedini fark edince 112 Acil Çarı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Suyun içindeki ceset, dalgıç polisler tarafından çıkarıldı. Kimliği henüz belirlenemeyen ve üzerinde kıyafetler bulunan erkek cesedi, polisin yaptığı incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kimlik tespiti için çalışma başlatılırken, kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsiyle belirlenecek.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. 

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim